Барбароните стават на 45 години


19.05.2015 | прочетено: 2293 | категория: Новини
етикети: doodle

Най-вероятно си спомняте за анимационния сериал  за Барбароните. Всъщност поредицата е направена по книгите на Анет Тизон и Тайъс Тейлър. Идеята за Барбароните се появява през 1970 година, когато двамата се разхождали в Париж и Тейлър чул едно дете как казва на родителите си нещо, което му прозвучало като "Baa baa baa baa". Той не говорел френски език и попитал жена си какво означава това. Анет му обяснила, че това е захарен памук, известен като "la barbe à papa". Малко по-късно в един ресторант се родил и добре познатия ни образ на Татко Барба, вдъхновен от сладкиша.

Барбароните стават известни

Книгите пожънват голям успех. Преведени в над 30 езика, историите за Татко Барба спечелват сърцата на малки и големи. За 45 годишното си съществуване, Барбароните участват в анимационен сериал, комикси, създават се играчки и сувенири по техните персонажи. Днес, гиганта Гугъл също смени логото си по повод годишнината от създаването на образите на Барбароните.

Членовете на семейство Барбарони

Семейството Барбарони се състои от Татко Барба, Мама Барба и техните седем деца. Всеки един от тях е с различен цвят и притежава определен талант. Характерно за цялото семейство е възможността да приемат различни форми, като запазват първоначалния си цвят, което позволява на зрителите да познаят кой е персонажа.

Децата на Татко Барба се казват Барбалала (момиче, зелена на цвят, обича музиката), Барбарела (момиче, лилава на цвят, кокетна), Барбадей (момче, син на цвят, интересува се от химия и физика), Барбалячо (момче, черен на цвят, художник), Барбалена (момиче, оранджева на цвят, обича да чете), Барбадан (момче, червен на цвят, спортист) и Барбарири (момче, жълт на цвят, обича животните). Всички те са добронамерени и миролюбиви, а анимационната поредица и комиксите съдържат послания за опазване на околната среда.

Подобно да Барбароните, четириядреният смартфон Revo Joy със своите разноцветни задни капаци внася много настроение и положителни емоции във вашия ден. Предоставяйки ви комбинацията от четириядрен процесор, 1GB RAM и 8GB вграден сторидж, телефонът е идеално решение за потребители, търсещи си устройство с възможности за мултитаскинг. Независимо дали ви е необходим смартфон, основно за забавление или за бизнес цели, Revo Joy ще ви помогне да постигнете целта си по възможно най-приятния и ефективен начин.




Смартфони

Таблети