Най-добрите приложения за слушане на подкасти


11.03.2016 | прочетено: 1081 | категория: Приложения за Android
етикети: слушане на подкасти в андроид, подкасти за андроид

Подкастите представляват нещо като радио предавания, но са асинхронни – това означава, че можем да ги слушаме когато си искаме. Освен това са прекрасен начин да увеличаваме знанията си или да научаваме полезни неща в движение – например, можем да слушаме подкасти на бизнес или научнопопулярни теми, докато шофираме или се возим в метрото на път за работа.

Като дигитални файлове, подкастовете могат да се слушат на ред устройства, включително на мобилни джаджи като смартфоните и таблетите. Google Play предлага богат избор от плейъри за подкастове, които можете да добавите към мобилното си устройство с Android. На кой, обаче, точно да се спрете? Целта на този материал е да ви помогне в избора.

  1. Pocket Casts

Този стилен плейър поддържа многобройни функции, синхронизация с облак и огромна библиотека. Осигурява възпроизвеждане дори на видео файлове, както и поддръжка на Chromecast. Приложението е достъпно за всяка една мобилна и уеб платформа, дори за автомобилната операционна система Android Auto и за платформата Android Wear. Можете да сте сигурни, че независимо на кое устройство слушате подкастите си, историята ви ще бъде синхронизирана с всички останали.

Цена: 4,99лв.

  1. BeyondPod Podcast Manager

Това приложение също разполага с огромна библиотека от хиляди подкастове, където можете да бъдете сигурни, че ще намерите нещо точно за своя вкус. Услугата има модерен дизайн, поддържа Chromecast и позволява автоматично теглене на медийни файлове на заден план.

Цена: безплатна в продължение на 7 дни и след това $6,99

  1. Podcast Addict

Podcast Addict има напълно безплатна версия, която, обаче, включва и реклами. Ако това не ви притеснява, можете без пари да се насладите на услуга, която предлага лесно зареждане на файлове от най-различни източници и още по-лесно намиране на ново съдържание. В допълнение, Podcast Addict позволява и управлението на RSS фийдовете и YouTube каналите ни.

Цена: безплатна или $2,99 без реклами

  1. DoggCatcher Podcast Player

Този плейър има всичко, от което се нуждаете, дори и да не впечатлява кой знае колко с дизайна си. Към добрите му страни можем да причислим поддръжката на Chromecast, автоматичните функции за теглене и триене и лесните инструменти за организация.

Цена: 6,42лв.

  1. Player FM: Podcast offline!

Приложението е базирано на „материалния дизайн” на Android, което означава, че използването му е наистина интуитивно и лесно. Услугата поддържа Chromecast и Android Wear, като осигурява и синхронизация на съдържанието ни с всички наши устройства. Може да го използвате напълно безплатно, като се абонирате за до 20 канала. Скоро ще бъде предложена и нова – платена – версия, с която ще можете да отключите и допълнителни канали.

Цена: безплатно

  1. Stitcher Radio for Podcasts

Със Stitcher Radio for Podcasts комбинирате плейър за подкасти с плейър за интернет радио. Хубавото тук е, че можете да поставите всичките си любими подкасти на едно място, създавайки нещо като „радио станция”, по която пускат само вашите любими музикални файлове. Приложението не изглежда чак толкова съвременно по отношение на дизайна си, но пък е без пари.

Цена: безплатно

  1. AntennaPod Podcast & Radio Mgr

Стилно и модерно приложение, което ще ви е от полза ако компютърът ви е Мас, тъй като поддържа достъп до базата ви данни в iTunes. Услугата има специални настройки за тези, които слушат подкасти на слушалки и осигурява всичко, от което бихте имали нужда.

Цена: безплатно

  1. Podcast Republic

Приложението осигурява поддръжка на Chromecast и Android Wear и, макар че все още не поддържа Android Auto, има специален режим на работа за тези, които слушат подкастове в автомобила.

Цена: безплатно или $1,99 без реклами




Смартфони

Таблети