Най-изгодният смартфон по Коледа 2016


21.12.2016 | прочетено: 1825 | категория: Новини
етикети: revo 555 изгоден телефон, смартфон изгодна цена, евтин наточен смартфон, revo 555 цена, смартфон промоция

REVO 555 е на промоционална цена . Купи сега!

Коледните празници предшестват края на годината, но  по същество тяхното послание е не като за финал, а като за начало. Това е причината от векове църквата да полага старания  да държи поданиците си в положителна емоция - по-малко работа, повече пари, повече забавления и празници и естествено повече старания от страна на търговците да се преборят за коледните пари, които старания са свързани с коледни намаления, а те от своя страна предизвикват още по-голям ентусиазъм в публиката. И така, всички са щастливи. Търговците се радват на оборота, клиентите на новите си придобивки. Естествено идва и момента на равносметка - дали това, което си купихме наистина ни трябва, дали не го купихме само заради голямото намаление... и още много подобни въпроси.

REVO 555 изгоден смартфон с голяма батерия REVO 555 изгоден смартфон с голяма батерия

Именно тук в цялата суматоха  и коледен хаос по магазините, можете да отличите наистина професионалните търговци, които не целят просто оборот, а мислят в перспектива за своята марка или продукт. Именно те предлагат истински намаления и то на качествени продукти, защото искат на просто да се освободят от някакви продукти, а целят именно в този момент да дадат възможност на повече потребители да се докоснат до продукти от висок клас с високо качество.

Корпусът на REVO 555 включва метално шаси, което го прави устойчив на огъване и натиск, а задният панел е от гумирана пластмаса удобна за хващане и устойчива на удар и драскане. Корпусът на REVO 555 включва метално шаси, което го прави устойчив на огъване и натиск, а задният панел е от гумирана пластмаса удобна за хващане и устойчива на удар и драскане.

Тук с гордост можем да отбележим, че коледната промоция на REVO 555 цели именно това - по Коледа 2016 REVO 555 e най-изгодният по отношение на цена/параметри/качество смартфон, който можете да закупите онлайн на www.revo.bg

Няма да ви убеждаваме с празни приказки. Предлагаме ви да се убедите сами под формата на проста игра: Ако до 25.12. 2016 г. ни покажете  в магазинната мрежа или онлайн смартфон със същите или по-добри параметри от REVO 555, на същата или по-ниска цена, то ние ще ви изпратим съвършено безплатно уникални слушалки REVO в цвят и модел по избор.

Изгоден смартфон Евтин смартфон? Само ниската цена може да ви накара да си го помислите. Иначе REVO 555 е на-изгодният смартфон по Коледа 2016

И така, на www.revo.bg можете да научите повече за REVO 555, да видите актуалната коледна цена и да прецените дали REVO 555 е евтин или изгоден смартфон. А ако погледнете внимателно ще разберете, че  REVO 555 е изгоден смартфон на ниска цена (не само по Коледа).




Смартфони

Таблети