Най-използваните приложения за Android


20.04.2015 | прочетено: 2705 | категория: Приложения за Android
етикети: безплатно, интересни приложения за Android, интересни приложения, най-популярните приложения за Android

Магазинът за приложения за Android – Google Play – е пълен с хиляди заглавия. Голяма част от приложенията са всъщност еднакви като функция и различни като име.  Големият избор и наличието на толкова много алтернативни услуги правят намирането на подходящо приложение доста трудно.

Ето защо, в моменти, в които искаме да се сдобием с ново приложение, но не сме сигурни точно с кое е най-добре да погледнем тези заглавия, които са били най-често теглени от Google Play. Фактът, че се използват толкова често е доста добър индикатор за качеството, полезността или развлекателността им. Вижте десет от най-използваните приложения за Android в момента:

APUS Launcher-Small,Fast,Boost

Името на това приложение говори достатъчно за същността му: това е най-малкият, бърз и прост лончър на пазара за Android. Инсталиран е от потребители от над 235 държави и в над 100 милиона таблета или смартфона.

PixWords

Страхотен начин да научите нови думи на различни езици, попълвайки кръстословици придружени от снимки. Можете да изпробвате знанията си на английски, испански, немски, френски, руски и много други.

Racing Fever

За къде без състезателна игра? Невероятната 3D графика и страхотният начин на управление правят Racing Fever най-популярната състезателна игра в Google Play в момента.

ZigZag

Кратката, но вълнуваща история на мобилните игри е доказала, че най-популярни стават най-простите заглавия. ZigZag е най-доброто доказателство за това. Целта тук е да движите топче по зигзагообразна повърхност, сменяйки посоката с почукване по екрана. Внимавайте да не паднете от ръба!

My Talking Angela

За всички потребители, които биха искали да имат домашен любимец, но, поради някаква причина, не могат да си го позволят. Анджела е малко коте, което осиновявате и за което след това се грижите, превръщайки го в модерна и стилна котка-тийнейджър с богат социален живот.

Dubstep Electro Drum

Изглежда сред потребителите на Android има много фенове на електронната музика. Dubstep Electro Drum позволява на всеки сам да композира ентусиазиращо и енергизиращо дъбстеп парче.

Fake Call 2

Страхотно приложение за хора, които често попадат в неудобни ситуации. Fake Call 2 ни позволя да инсценираме входящо обаждане в определен от нас час и по този начин да се измъкнем от неприятна среща или разговор.

Bus Simulator 2015

Чудили ли сте се какво е да караш автобус? Е, този симулатор ще ви позволи да се превърнете в шофьор на автобус, макар и само виртуално. Имате избор между десетки градове по света, из които да се движите, като Рим, Берлин, Париж и други.

Pou

Още едно приложение за виртуален домашен любимец, само че този път е извънземно. Грижете се за Pou, докато расте, избирайте му стилни аксесоари и му позволявайте да играе с извънземните любимци на вашите приятели.

Surgery Simulator

Още един симулатор, само че този път за почитателите на д-р Хаус.  Surgery Simulator ви позволява да извършвате четири вида операции – на сърце, стомах, черен дроб и ухо.




Смартфони

Таблети