Най-популярните приложения за Android


15.04.2015 | прочетено: 3061 | категория: Приложения за Android
етикети: приложения за безплатни разговори, най-популярните приложения за Android, игри за андроид, приложения за android

Току що се сте сдобили с нов смартфон или таблет с Android и желаете да го „обзаведете” с най-добрите приложения, но не знаете откъде да започнете? Тогава този материал е за вас. С течение на времето сами ще разберете точно за какво ви трябва мобилното ви устройство и ще намерите съответстващите на специфичните ви нужди приложения.

Първо, обаче, е добра идея да обърнете внимание на най-популярните приложения във вселената на Android. Те неслучайно са такива: полезни или развлекателни, те са успели да привлекат вниманието на милиони хора по цял свят. Това няма как да бъде без причина. По-долу ще изредим десетте заглавия, които в момента окупират челните места в класацията за най-популярни приложения в Google Play.

Messenger

Задължително приложение ако обичате да си комуникирате със съобщения, вместо с разговори. Messenger ви позволява да изпращате съобщения до всеки, когото познавате, и то без пари. Единственото, за което плащате, е интернетът, който използвате, но ако това е Wi-Fi мрежата в дома ви, можете да сте сигурни, че броят на съобщенията няма да се отрази на месечна ви сметка за интернет.

Jelly Jump

Телефонът или таблетът ви не са само за работа! Ако искате да се сдобиете с вълнуващи игри, вижте една от най-популярните – Jelly Jump. Единственото, което трябва да правите е да карате малките желирани форми да скачат все по-високо и по-високо. Добрият дизайн и възможността за игра с приятели правят тази игра желана от хиляди потребители.

WhatsApp Messenger

Това приложение позволява лесно превключване от съобщения пращани през интернет към традиционни SMS-и. Има възможност да провеждате и видео разговори, като единственият недостатък е, че е платено – струва 0,99$ годишно. Първата година, обаче, е напълно безплатна!

Facebook

За къде без Facebook? Ако не искате да изпуснете нещо, което се случва с вашите приятели в най-популярната социална мрежа в света, то задължително трябва да инсталирате мобилното приложение на Facebook и в новия си телефон или таблет.

Crossy Road

Още една увлекателна игра за тези, които обичат да се забавляват по всяко време. Обявена за най-добрата мобилна игра на 2014 година от няколко престижни сайта, Crossy Road ни поставя в центъра на оживен град пълен с препятствия под формата на натоварени пътища, релси и дори реки. Звучи колкото просто, толкова и пристрастяващо.

Viber

Viber позволява изпращане на безплатни приложения и водене на безплатни видео разговори (в интернет мрежа). Налице е дори опция наречена Viber Out, която ни позволява да говорим с хора, които не използват Viber или да се обаждаме на стационарни номера на ниска цена.

Skype

Добре позната услуга, която вероятно имате и на компютъра. Не се чудете дали Skype ви трябва и на телефона или таблета - отговорът е „да”. Обаждането от мобилно устройство е също толкова лесно, колкото и от компютъра, само че имате много по-голяма свобода на движение.

Lazy Swipe

Ако вече сте натрупали известно количество приложения, следващата логична стъпка е Lazy Swipe. Полезната услуга ни позволява бързо и лесно да влизаме в любимите си приложения, настройки или входящи известия – само с използването на една ръка по екрана на мобилното ни устройство!

Subway Surfers

Една от най-популярните игри за Android в момента, Subway Surfers доставя необходимото количество адреналин в деня ви, карайки ви да сърфирате по… релсите на метрото. Целта, разбира се, е да не се сблъскате с идващия насреща ви влак.

Instagram

Ако обичате да снимате, не се замисляйте, а изтеглете Instagram. Лесна за ползване, услугата бързо ще ви пристрасти и ще ви кара да снимате абсолютно всичко около вас, а наличните филтри ще украсят деня ви в приятни ретро тонове.




Смартфони

Таблети