Пет Андроид приложения за инсталиране и обработка на мелодии за телефон


23.03.2016 | прочетено: 4620 | категория: Приложения за Android
етикети: приложения за рингтонове, създаване на рингтон, мелодии на звънене, мобилни приложения

Смартфонът ви предлага добър избор на рингтонове, а и винаги можете да поставите като мелодия за звънене любимата си песен, но понякога дори и те омръзват. Ако и вие се чудите с какво да замените рингтона си, погледнете петте приложения, които сме описали по-долу и с чиято помощ ще увеличите неимоверно избора си не само от рингтонове, но и от друго съдържание за любимото си устройство с Android.

  1. ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers

ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers предлага не само рингтонове, но и тапети и дори икони за приложения, с които можете напълно да промените облика на своя смартфон. Налице е даже галерия от звуци, с които можете да замените типичния звук, с който устройството ви уведомява за актуализации и известия.

  1. Ringtone Maker

Това приложение ви позволява сами да създадете перфектния за вас рингтон. Вземете някоя песен, изрежете частите, които не искате, поставете една част на друго място, направете така, че музиката да заглъхва в края и настройте нивото на звука. Създайте точно такава мелодия за звънене, каквато искате.

  1. MP3 Cutter and Ringtone Maker♫

И това приложение ви помага да превърнете която и да е песен в MP3 формат в страхотна мелодия за звънене, като всичко наистина е толкова бързо и лесно, че едва ли някой ще се затрудни с тази задача. Приложението има дори опция за запис на жива музика, като след това намира тази част от записа, която е с най-добро качество и ви помага да я превърнете в добре звучащ рингтон.

  1. Ringtones

Чудите се какъв рингтон да изберете, но не ви се създава свой собствен? Тогава изберете Ringtones. Приложението съдържа повече от хиляда мелодии за звънене или звуци за известия подредени в различни категории. За вас остава само да ги прослушате и да изберете тези, които ви харесват най-много.

  1. Free Ringtones for Android™

Още едно приложение-галерия, пълно с мелодии за вашите входящи повиквания, SMS-и или аларми. Приложението съдържа най-различни мелодии, много от които изключително забавни. По думите на създателите му, приятелите ви много скоро ще започнат да завиждат за интересните мелодии, с които звъни вашият телефон.




Смартфони

Таблети