Популярни приложения и игри за най-малките


18.03.2016 | прочетено: 3130 | категория: Приложения за Android
етикети: мобилни игри за деца, игри за деца, игри за андроид

Смартфоните и таблетите са един от най-добрите начини да въведете детето си в света на технологиите. Повечето деца намират използването на мобилно устройство със сензорен екран за забавно и интуитивно, което е и причината електронните играчки да бъдат предпочитани пред обикновените.

Разбира се, смартфонът и таблетът не са „подходящи за деца” по подразбиране. Докато не ги оборудвате с необходимите игри и приложения, те ще бъдат просто светещи и издаващи звук играчки. Ако се чудите откъде да започнете, погледнете към списъка, който сме ви приготвили. Тук ще видите най-популярните приложения и игри за Android подходящи за най-малките потребители. Вижте кои са те:

  1. Nighty Night Circus

Изключително красиво приложение с графика напомняща илюстрациите в детска книжка. Целта е вашето дете да накара осемте животни в цирка да легнат да спят, като им изгаси светлините или духне свещичките. Гарантираме, че преди да е приспал животните, малчуганът ви сам ще затвори очи.

Цена: 6,00лв.

  1. Kids Balloon Pop Game Free

Игра, в която децата ви трябва да пукат балоните по екрана. Налице са няколко нива съобразени с възможностите на деца на различна възраст.

Цена: безплатна (и то без реклами)

  1. Animal Sounds

Едно от първите неща, които научава всяко дете са звуците, които издават различните животни. Това приложение ще ви помогне в тази задача по най-забавния възможен начин.

Цена: безплатна (без реклами)

  1. Thomas & Friends: Go Go Thomas

Локомотивът Томас е приятел на деца от няколко поколения, особено на момченцата. Изключително динамична, състезателна игра, която ще забавлява детето ви часове наред.

Цена: безплатна

  1. Sago Mini Friends

Забавна игра с проста графика за най-малките: детето ви трябва да се грижи за симпатичните животинчета, като изпълнява най-различни задачи – води ги на гости, поправя им къщичката или ги преоблича.

Цена: безплатна

  1. LEGO® Juniors Create & Cruise

Конструкторите LEGO винаги са били един от най-добрите начини за развиване на въображението, като дигиталната им версия не остава назад. Тук децата ви сами трябва да си изграждат превозни средства или фигурки, използвайки единствено щурите си идеи.

Цена: безплатна

  1. Toddler Kids Puzzles PUZZINGO

Игра, която е не само забавна, но и образователна. Най-подходяща е за запомняне на основни думички на чужд език. Дори и вашето дете да не ги разбира напълно, те със сигурност ще останат в паметта му.

Цена: безплатна

  1. PINKFONG - Best Kids Songs

Още едно полезно приложение, с което ще създадете усет за чуждите езици у вашия малчуган. Тук детето ви ще има възможност да пее популярни детски английски песнички – пълната версия на играта поддържа общо 100 заглавия.

Цена: безплатна (с платени опции)

  1. Chuggington Ready to Build

Страхотна игра за момченца, в която ще трябва да поправят релси и мостове, да изкопават тунели и какво ли още не, с една цел – да направят движението на симпатичните влакчета безпроблемно.

Цена: безплатна (с платени опции)

  1. Barbie Magical Fashion

Тази игра пък е подходяща за момиченцата – любимата кукла Барби тук може да бъде превърната в принцеса, русалка, фея или супер героиня. А защо не и в четирите наведнъж?

Цена: безплатна (с реклами)




Смартфони

Таблети