Revo отстъпка за 24 май


19.05.2015 | прочетено: 623 | категория: Новини
етикети: смартфони и таблети с отстъпка, намаления на смартфони, промоция на слушалки

Денят на славянската писменост, просвета и култура - 24 май наближава. По този повод ние, от revo.bg, ви предоставяме 10% отстъпка на всички смартфони, таблети, слушалки и аксесоари от нашето портфолио.

Използването на таблети в образованието е вече наложила се тенденция в световен мащаб. Предимствата им пред книжните учебници са много - възможността за постоянен достъп до интернет и уеб енциклопедии, подготвяне на презентации, използването на неограничен брой речници. Таблетите не само могат да съдържат много повече информация от един книжен учебник, но също така са и много по-леки, а формата им позволява безпроблемно четене. Всички таблети Revo имат меню и клавиатура на български език, позволявайки на учениците да пишат на родния си език.

Един таблет ще промени изцяло начина на обучение на вашето дете. Цялата му необходима информация може да се съхранява в 8GB сторидж и чрез няколко докосвания по дисплея то да достига до нея. По този начин обучението за малките ученици ще бъде не само по-приятно, но и по-лесно. Зарадвайте своето дете с таблет по случай 24 май. Възползвайте се от 10% намаление на всички Revo таблети до 24-ти май.

За по-порасналите ученици можем да предложим смартфон с 13 MP камера, с която да запечатват забавните моменти или четириядрения смартфон Revo Joy, със страхотните разноцветни гърбове, благодарение на които няма да останете незабелязани. За търсещите смартфон с голям дисплей, Revo R455 със своя 5.5" екран e перфектният избор.

Екипът на Revo.bg ви пожелаваме весели празници!




Смартфони

Таблети