Revo Plus R455 - четириядрен смартфон с 5.3MP предна камера


19.12.2014 | прочетено: 4966 | категория: Ревюта
етикети: четириядрен, телефон 5 мегапиксела, подарък за Коледа, две сим карти

Треската за подаръци е в разгара си, всеки бърза да зарадва любимите си хора с приятна изненада за Коледа и Нова Година. Според статистиката на Дядо Коледа, тази година повечето хора си поръчват за празника смартфон, таблет или фаблет като с приоритет са слушалките, с които освен да се забавляваме, можем да провеждаме и телефонни разговори. Смартфонът Revo Plus R455 е идеалният коледен подарък по няколко причини:

1. Той има страхотен модерен дизайн който умело съчетава пластика с релефна текстура и анодиран алуминий. Комбинация която го прави да изглежда максимално луксозен. Предлага се в бяла и черна версия, които биха се харесали както на нежният, така и на силния пол. С R455 няма шанс да останете незабелязани, ако искате да бъдете забелязани.

2. Кутията на смартфона е толкова яка, че дори само да й сложите една панделка, тя е готова да застане наравно с останалите подаръци под елхата.

3. Притежава голям 5.5-инчов дисплей на който спокойно могат да гледат видео дори двама души. Като в същото време, размерите на смартфона са достатъчно компактни, че да се побере в джоб или малка дамска чанта. Смартфонът има достатъчно голям дисплей, че да не ви се налага да купувате отделно таблет. Той съчетава двете устройства като функции и приложение в едно.

4. Захранва се от мощен и надежден 4-ядрен процесор MediaTek с който без проблем имате възможността да играете най-различни игри, които можете да изтеглите напълно безплатно от Google Play.

5. Revo Plus R455 притежава 2 камери. Предната от тях е 5.3MP и е идеална за правене на селфита. С нея също така можете да провеждате висококачествени видео разговори във Facebook, Skype, други социални мрежи и приложения или директно чрез 3G мобилна телефония. С помощта на основната 13MP камера вече можете да запаметявате същински фотографски шедьоври. Дори такива в тъмни помещения, защото на помощ идва силна LED светкавица с диапазон на качествено осветяване от около 2.5 метра. За по-запалените фотографи, на разположение новият Revo Plus има множество ръчни настройки, филтри и приложения.

6. R455 има слотове за две SIM карти, така че няма да ви се налага да носите 2 отделни телефона, ако използвате услугите на два различни оператора или имате допълнителна Data SIM.

7. Батерията на Revo Plus R455 е с огромен заряд - 3100mAh. Тоест с нея телефона може без проблем да издържи две денонощия комбинирана работа с едно зареждане.

8. И не на последно място, факторът който определя Revo Plus R455 като е идеалният коледен подарък е неговата цена. Само 288лв.




Смартфони

Таблети