Таблет Revo T882 - коледен подарък, на който всеки би се зарадвал


22.12.2014 | прочетено: 1269 | категория: Ревюта
етикети: четириядрен, таблети, android kitkat

Как да изберем идеалния таблет за Коледа?

Както знаем, един от най-желаните коледни подаръци е таблетът – устройството, което до такава степен замени настолните компютри и лаптопи, че в класацията на „Най-предпочитаните коледни подаръци” на Дядо Коледа е в Топ 10. Задавали ли сте си въпроса, какво трябва да притежава идеалния таблет? Ще се опитаме кратко и ясно да синтезираме всичките преимущества в подточки:

1. Първото нещо което виждаме в дадено устройство, винаги е дизайнът. Той трябва да е красив и елегантен. 2. Също към визията са габаритите – колкото се може по-компактни 3. Оптимално удобният и практичен размер на дисплея е между 7” и 8”. Като колкото по-висока е резолюцията му, толкова по-добре. 4. Задължително да има поне една камера. Предна за видео разговори и селфита и задна която до някъде да замени фотоапарата ни. Ако има и светкавица за снимки на тъмно…Идеално! 5. Мощен процесор с поне 2 ядра, достатъчно RAM памет и пространство върху което да могат да се запаметяват игри, снимки, информация и видео. 6. Бързо, лесно и потребителски достъпно меню в което да можеш бързо да се ориентираш, дори и да не си използвал таблет или смартфон до този момент. 7. Батерия която да не ни се налага да зареждаме постоянно. 8. Добра интернет връзка, възможност за 3G интернет. 9. Реална гаранция. 10. И не на последно място – достъпна цена.

Е, след като изброихме всички критерии на които трябва да отговаря идеалният таблет. Вече можем да кажем и кое е устройството, което покрива всеки един от тях напълно. Таблет, който ще сме сигурни, че ако подарим на близките си, ще използват дълго, ще му се радват и всеки ден ще си спомнят за вас. Това е новият Revo T882. Какво има той:

1. Дизайнът е ефектен и елегантен – комбинирани са различни геометрични фирми и материали. Откроява се алуминият, който създава усещане, че притежавате нещо луксозно. 2. T882 е дебел само 8.7мм и тежи 307гр. 3. Дисплеят е IPS LCD Capacitive Touchscreen с диагонал от 8". Резолюцията е 1280 x 800 пиксела, което го прави изключително детайлен. 4. Камерите на новият Revo са две. Предната предава видео с VGA качество, а задната е 2MP. T882 е един от малкото таблети, които имат вградена светкавица. 5. Процесорът който захранва Revo T882 е 4-ядрен процесор MediaTek с 1GB RAM памет. Той работи гладко и безпроблемно, дори с по-тежки игри. Вграденото пространство на таблета е 8GB, но с помощта на microSD слота за карта памет, можете да добавите до още 32GB. Тоест на устройството без проблем ще съберете около 20 000 снимки. 6. Операционната система която контролира всички случващи се в таблета процеси е Android версия 4.4 KitKat. Тя изключително лесна за употреба, като всяко действие има насочващи подсказки. Също така в Блога на Revo можете да видите доста упътващи ви статии по въпроса. 7. Батерията е Li-Ion със заряд от 4000mAh. С тях без проблем при нормална работа можете да издържите 2 денонощия с едно зареждане. 8. Revo T882 има мощен Wi-Fi приемник който поддържа стандарти 802.11 b/g/n. Таблета има слот за SIM карта чрез която не само имате интернет навсякъде, а можете и да провеждате директно телефонни разговори, тъй като е наличен GSM модул и говорител в рамката над дисплея. 9. Всички продукти на Revo са с 24 месеца гаранция и срок за отстраняване на неизправност до 14 дни. 10. Цената, на която се предлага четириядреният таблет Revo T882 в България е 219лв.


Смартфони

Таблети