Всичко за Андроид, смартфони, таблети и мобилни устройства

Close Sidebar

RevoPad N7 Mini S за три месеца, три пъти в сервиз. Докога?

0 гласа
Много, много разочарован, докога ще разнасям този ваш продукт по сервизи?

Купихме за коледа подарък таблет RevoPad N7 Mini S (поръчка #0300000981). Детето ни (10г) го ползва от 25 Декември. На 6-ти Януари вече трябваше да го дадем в сервиз защото спря да зарежда. След повече от 2 седмици сервизно обслужване, ни го върнаха. Изкара около седмица и спря да зарежда - дефектираха както зарядно устройство, така и самия таблет. Занесох го в магазина на Рево (Ринг Мол), приеха го учтиво и казаха че ще експедират за сервиз. След 3 седмици ми се обадиха и го взех. Направих грешка че не го проверих на място. В къщи се оказа че зарядното не работи и не мога да заредя таблета.Обадих се веднага на телефоните на Рево в сайта, казаха ми да ползвам временно ако може зарядното от HTC телефона и като мога да го занеса за смяна.
Детето ни ползва таблета пак 10на дни и пак отказа да зарежда.
Пак телефонен разговор с Рево, поискаха да го занеса в ден/час когато има технически грамотен представител в двата магазина който да го прегледа. Този път го занесох в Paradice Mall. Прегледаха го и ми казаха че го пращат в сервиз.

Детето ни не е ползвало този таблет за тези 3 месеца повече от 10 часа. Въпреки това таблета дефекира три пъти и дори сега пак е в сервиз. Дефектирането не е в резултат на неправилна употреба.

Представители на Рево ме убеждават че  RevoPad N7 Mini S е висок клас продукт и досега не са имали проблеми с този модел.

Изключително неприятно положение, което Рево адресира като праща таблета постоянно в сервиз. Екипа на Рево е любезен, но проблема си остава.

Надявам се екипа на Рево да вземе адектватни мерки и разреши професионално тази ситуация. Аз съм един много разочарован клиент, но те губят повече като репутация. А това със сервиза няма да приема да продължи две години, колкото е гаранцията.
публикувано 2015 март 27 в Таблети от Емил Г.

3 отговори

0 гласа
Имах същия проблем с емаг. По коледа също купихме таблет и честно казано стоя повече време по сервизи отколкото при мен. По закон мисля че след третото връщане на дефектен продукт той трябва или да се замени с нов или да ви върнат парите обратно. Поправете ме ако някъде съм сбъркал. Поздрави
отговорено 2015 март 27 от grigor_01 (180 точки)
0 гласа
Здравейте,

И двата случая ще бъат решени още в понеделник (30. 03. 2015).

Ще се свържем с Вас на координатите от регистрацията, а за по-бързо можете да се свържете с нас на някой от телефоните или на info@revo.bg

Тел.: (02) 995 18 58 (Sofia Ring)
Тел.: (02) 44 37 000 (Парадайс)
Моб.: 0885 144 287

http://revo.bg
отговорено 2015 март 28 от анонимен
Благодаря на Рево тима, днес въпроса беше решен.Експедитивно и на момента, както обещаха.
Надявам се да имам всички основания и следващия таблет или мобилен да е от Рево.

Емил Г.
0 гласа
нашето дете го направи на сол за една седмица, бяхме отписали таблета, но в сервиза го поправиха, естествено драскотините по екрана останаха, после втори път и после пак. И при нас три пъти. В сервиза се справиха перфектно. Последният път не много бързо, но таблета все още работи.
отговорено 2015 март 30 от анонимен

Подобни теми

RevoPad N7 Mini S не стартира

Здравейте, ползвам модел RevoPad N7 Mini S доста рядко От скоро таблета не стартира, зарежда само до логото Направих му пълен ресет и пак ... се свърже с компютър. Нужни са драйвери. Още е в гаранция

публикувано 2015 юли 3 в Таблети от анонимен
0 гласа
1 отговор
0 гласа
1 отговор

Блокирал таблет Revo n7 mini s

Здравейте, след инсталация на няколко програми от Google Play и след рестарт таблета не зарежда. Пробвах хард ресет, но и сега не зарежда. Мога ли да направя нещо без да ви го изпращам

публикувано 2015 януари 2 в Таблети от анонимен
0 гласа
2 отговори

Revo таблети и телефони

Таблетите и телефоните Revo съчетават безупречно качество, забележителни спецификации, изгодни цени и сервизно обслужване в реално време.

Защо Revo?

Къде да разгледам?

Всички таблети и телефони Revo може да разгледате и тествате в нашите магазини:

Контакт

Телефони E-mail
Copyright © 2015 Revo. All Rights Reserved.
Таблети и телефони Revo на изгодна цена и с две години гаранция
...