Всичко за Андроид, смартфони, таблети и мобилни устройства

Close Sidebar

REVO K850 губи настройки на персонална мелодия на звънене

0 гласа
Привет,
забелязах, че след като смартфона се самоизключи поради изтощена батерия, настройките на персонални мелодии на звънене изчезват и остава мелодията по дифолт. Прехвърлих файловете на звънене от SD картата в паметта на смартфона, но загубата пак се случва. Как може да се оправи този проблем?
публикувано 2015 май 28 в Смартфони от RIK

2 отговори

0 гласа
Здравейте,

Принципно не е полезно за устройството Ви да изтощавате батерията му до толкова, че да се самоизключва. Опитайте да го зареждате преди да падне заряда на батерията до край и проверете тогава дали ще се запазват настройките на звънене. Най-добрият вариант е да го зареждате при падане на заряда до 25-35%. Ако Имате нужда от допълнително съдействие можете да ни откриете всеки ден от 10:00 до  22:00ч. на телефони (02) 995 18 58 ; (02) 44 37 000 или 0885 144 287.


________________________
Поздрави, Даниел.
отговорено 2015 май 28 от анонимен
Привет.
Е аз винаги така искам да го зареждам преди да изключи, но не винаги ми се получава. Едно е да искам, друго е да мога, а най-добре е като се получи.
За същия телефон и проблем. Направих тест като изключих телефона и го оставих с извадена батерия за 30 сек. След включване не беше забравил настройките. Повторих теста с извадена батерия за няколко минути, пак помнеше персоналните мелодии. Това ме кара да си мисля, че причината не е захранването.
0 гласа
Аз зададете мелодия с помощта на любимата ми песен и специална програма https://play.google.com/store/apps/details?id=net.audiko2.pro
отговорено 6 януари от DavidHr (180 точки)

Подобни теми

MMS настройки за Revo Master K850

Здравейте! Купих си телефон Revo Master K850 и всичко е ОК, но имам само един проблем - не мога да изпращам MMS-и. Ходих до ... Ще ви бъда благодарен да ми помогнете. Иначе телефончето е супер :)

публикувано 2015 февруари 2 в Смартфони от анонимен
0 гласа
1 отговор

Как да направя копие на информацията от Revo K850

Здравейте, Бих искал да знам как мога да направя копие на информацията от телефона си. Ще го нося в сервиз за отремонтиране на ... това действие или трябва да го BackUp на от менюто на телефона?

публикувано 2015 април 9 в Смартфони от анонимен
0 гласа
1 отговор

Revo таблети и телефони

Таблетите и телефоните Revo съчетават безупречно качество, забележителни спецификации, изгодни цени и сервизно обслужване в реално време.

Защо Revo?

Къде да разгледам?

Всички таблети и телефони Revo може да разгледате и тествате в нашите магазини:

Контакт

Телефони E-mail
Copyright © 2015 Revo. All Rights Reserved.
Таблети и телефони Revo на изгодна цена и с две години гаранция
...