Всичко за Андроид, смартфони, таблети и мобилни устройства

Close Sidebar

Проблем с шрифта при Revo you смартфон

0 гласа
Здравейте,
Въпросът ми е следния - tелефонът Revo you (Android 5.1) има ли някаква настройка така че да се разграничи ясно прочетено от непрочетено съобщение (чат, мейл, Фейсбук). Буквите и на прочетени и непрочетени съобщения въобще не се разграничват и е трудно често да определя кое съм прочел вече и кое не.Пробвах с настройките на шрифтове и какво ли не, но без успех. Във фейсбук даже име и съобщение са все едно сляти, тоест без никаква разлика в дебелината на шрифта както и новополучените мейли. Преди съм ползвал андроид 4.4 телефон и нямаше подобен проблем. Всичко беше ясно и отчетливо. Дали имате идея как може да се оправи този досаден проблем. Рових и по чуждестранни форуми но не мога да открия отговор. Ще се радвам ако имате идея и я споделите. Благодаря!
публикувано 2016 юли 28 в Смартфони от Lyubomir

1 отговор

0 гласа
Здравейте,

Андроидът е стоков и максимално изчистен. При получаване на съобщения през Messenger се извежда известие/балонче, на което е упоменато от кого и колко непрочетени съобщения имате.

Относно входящите непрочетени мейли през приложението Gmail, тях можете да разграничите като погледнете вдясно датата или часа на получаването им, те са оцветени в син цвят, когато биват прочетени цветът е черен.

Поздрави,
Николай Илиев
отговорено 2016 юли 28 от анонимен
Да, благодаря за отговора. Това и аз го забелязах че е така, просто се чудех дали има начин за по-ясно разграничение като изпращача и темата да са по-удебелени при непрочетените спрямо прочетените. Благодаря все пак за отговора.

Подобни теми

Проблем с 3G / REVO PLUS Р455

Имам проблем с 3G мрежата. Досега не съм използвала услуга на оператора за интернет. Взех си нова карта с 3G и очаквах да няма проблеми ... настройка ли има или просто не са ми закачили антена за 3G?

публикувано 2016 май 21 в Смартфони от Kalina
0 гласа
1 отговор

проблем с GPS revoR455

Здравейте ,имам смартфона от около месец.Пътувам постоянно из цялата страна и ми се налага да ползвам навигацията на телефона google ... "точен режим" . Други опции за настройка не намерих.

публикувано 2015 януари 16 в Смартфони от анонимен
0 гласа
2 отговори

Revo R455 plus

Здравейте искам да попитам дали има стъклен протектор за телефона и дали може да ми препоръчате друг телефон на който може да ... обадете на тел.0893351489 или ми пишете на Facebook Veli Kostadinov.

публикувано 2016 януари 18 в Смартфони от анонимен
0 гласа
1 отговор

Revo таблети и телефони

Таблетите и телефоните Revo съчетават безупречно качество, забележителни спецификации, изгодни цени и сервизно обслужване в реално време.

Защо Revo?

Къде да разгледам?

Всички таблети и телефони Revo може да разгледате и тествате в нашите магазини:

Контакт

Телефони E-mail
Copyright © 2015 Revo. All Rights Reserved.
Таблети и телефони Revo на изгодна цена и с две години гаранция
...