Всичко за Андроид, смартфони, таблети и мобилни устройства

Close Sidebar

Просто лично мнение !

0 гласа
Момчета и момичета , прочетох доста странни и агресивни изказвания във форума, и искам да споделя личното си мнение, без да ангажирам никого с него. Поръчах си Рево 555 преди време, който се оказа че има проблем с батерията. Върнах го с документите, и коректно батерията ми беше подменена. Освен всичко човек от Рево подържаше редовна връзка с мен. Много учтив и любезен човек, който дори смъмри свой колега че не ми обърнал достатъчно внимание. Та този човек не се кротна докато не чу от от мен "Благодаря, доволен съм !" Не знам кой е, но ако чете това и се сети - благодаря отново за реакцията и отношението !
И така се сдобих срещу двеста лева с модела 555, който засрами доста именити флагмани. И който до днес не ме разочарова, а батерия зареждам през два дена с нормално ползване. Рево 555 е страхотия, и жалко че изчезна от пазара. Уникален телефон и като визия, и като работа. Търсих още един за подарък, но е изчерпан, та се наложи да купя такъв втора употреба. Сега бих искал да кажа на хората с негативно отношение следното :
1. Преди да пишете във форума, обсъдете проблема който сте срещнали със ваш познат, който има идея от настройки на телефони, и настройка на приложения. Изпишете го и във гугъл, току решението се окаже елементарен клик някъде.
Понякога всичко опира до пропуснат плъзгач в настройките, или бъгаво приложение което не само че не работи коректно, но пречи и на другите.
2. Да. дали сме си парите, и имаме право да претендираме за качество. Но ако от  сто-ядрен телефон с двадесет гига рам за 1500 лв сте минали на Рево, очакванията за същите екстри и реакции не са на място. Рево е бюджетен телефон, и въпреки това с параметрите си се врежда в средния клас.
3. Хората на които пишете тук не са направили телефона собственоръчно. Правен е от китайци. Това е екипа на бранда, а те са тук за да ви доставят телефона, и да решавате заедно проблемите  с които се сблъсквате. С груб тон не помагате нито на тях, нито на себе си.
Ако обсъдите коректно проблема, ще получите и коректно отношение, защото срещу вас ще има не обидени хора, а ведър екип, желаещ да ви помогне.
4. Няколко препоръки :
- ползвайте приложения като скрийн лок и двоен клик от настройките за отключване на екрана. Така щадите физическите бутони от хиляди натискания.
- не сваляйте непознати приложения преди да сте прочели отзивите за тях в коментарите,колкото и примамливо да звучат
- чистачите на кеш и разни боклуци като Клийн Мастер понякога затварят и полезни приложения след почистване и ускоряване. Добавяйте приложенията като вайбър и месенджер в списъка изключения на приложението-чистач.
- От настройките на вайбър /общи , задайте да показва иконка в лентата на състоянието. Така ще ви е винаги под око дали е тъмна иконката /изкл./ или свети /вкл/. и ще си получавате вайбър известията навреме.
- Рево има мощна батерия, и зарядното му е пригодено да я зарежда пълноценно. Ползвайки друго зарядно /особено тия от 2-3 лв/ рискувате да изгубите едно от основните качества на марката - издръжливата батерия, и язък ви за заложената мощ на батерията.
Това исках да кажа, за вниманието благодаря, на екипа - професионални успехи !
публикувано 2017 ноември 26 в Смартфони от Ники

11 отговори

0 гласа
Благодарим Ви!
 
Поздрави,
Т. Колев!
отговорено 2017 ноември 30 от анонимен
редактиран 2017 ноември 30
0 гласа
Поживьом, увидим!
отговорено 2017 декември 8 от анонимен
0 гласа
Приветствуем Вас, предлагаем  Вам профессиональное продвижение Вашего сайта, подробнее о нас  http://r-z-r.ru/rackrutka_cayta.html
отговорено 2018 май 5 от r-z-r_vog
0 гласа
Автоюрист в кисловодске
 
http://avtouris.info/page/avtoyurist-v-kislovodske/
.
отговорено 2018 май 12 от avtouris.info
0 гласа
После лечения гепатита с можно пить спиртное
 
 
http://gepatitu-c.net/page/posle-lecheniya-gepatita-s-mojno-pit-spirtnoe/
 
.
отговорено 2018 май 13 от gepatitu-c.net
0 гласа
Автобус на 20 человек аренда рассчитать маршрут туда обратно
 
http://abba-trans.com/page/avtobus-na-20-chelovek-arenda-rasschitat-marshrut-tuda-obratno/
.
отговорено 2018 май 24 от abba-trans.com
0 гласа
работа для девушек массажист москва
 
http://web-model.info/page/rabota-dlya-devushek-massajist-moskva/
отговорено 2018 юли 3 от Chaweb-model.info
0 гласа
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Amoxicillin Online[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500mg</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
отговорено 11 март от lilotehazqob
0 гласа
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Amoxicillin Online[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin Online</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
отговорено 11 март от unsokiwonin
0 гласа
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Buy Amoxicillin Online[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">18</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
отговорено 11 март от edexiyja

Подобни теми

Мнение за REVO 555

Здравейте, закупих телефона за подарък на дъщеря ми за РД. Купих го юни а и го подарих август месец. Тя започна да го ползва от тогава. ... дефекти. Та на кратко , не съм доволен,ама хич и изобщо :(

публикувано 2017 октомври 18 в Смартфони от анонимен
0 гласа
1 отговор

Мнение за Revo 555

Здравейте! Използвам Revo 555 и нямам никакви забележки,за тези пари и конфигурация!Даже обратното,възхитен съм от приемането на gps ... !Ако не сте "марков" привърженик,това е! Поздрави!

публикувано 2017 октомври 8 в Смартфони от анонимен
0 гласа
4 отговори

Мнение за Revo you

Преди седмица си купих доста импулсивно Revo you. Имах нужда от телефон, защото моят се разпадаше. Причината за июпулсивният избор бяха ... да кажа Браво Рево! Добър телефон сте направили. Н.Г.

публикувано 2016 ноември 8 в Смартфони от анонимен
+1 глас
53 отговори

Revo таблети и телефони

Таблетите и телефоните Revo съчетават безупречно качество, забележителни спецификации, изгодни цени и сервизно обслужване в реално време.

Защо Revo?

Къде да разгледам?

Всички таблети и телефони Revo може да разгледате и тествате в нашите магазини:

Контакт

Телефони E-mail
Copyright © 2015 Revo. All Rights Reserved.
Таблети и телефони Revo на изгодна цена и с две години гаранция
...