17 игри за Android, които можем да играем без интернет


13.07.2016 | прочетено: 12029 | категория: Приложения за Android
етикети: мобилни игри без интернет, игри без интернет, офлайн игри за андроид, игри за андроид

Всеки от нас знае колко бързо могат да свършат мобилните данни, когато не внимаваме. Това обяснява защо „офлайн приложенията” се ползват с толкова голяма популярност сред потребителите. Тук сме поместили цели 17 игри, съвместими с вашия телефон или таблет с Android, които можете да играете без да сте свързани с интернет. Вижте кои са те:

  1. Minecraft: Pocket Edition

Minecraft е дигитален вариант на Lego, който ви позволява да създадете цял свят от блокчета. Има и режим „оцеляване”, в който трябва да защитавате сградите, които сте построили от нашественици.

  1. Alto’s Adventure

В тази забавна игра трябва да направлявате сноубордиста Алто, докато се спуска по изпълнения с опасности планински склон.

  1. BADLAND

Игра с много добра графика, в която трябва да направлявате група от странни крилати същества. Ще им се случват най-различни инциденти, като целта е да оцелее най-приспособимото от тях.

  1. Townsmen

Ако обичате стратегиите, Townsmen ще ви удовлетвори напълно както със сюжета, така и с естетиката си. Безплатната версия е пълна с реклами, но ако наистина заобичате играта, сигурно няма да ви попречи да си купите пълната.

  1. Shadow Fight 2

Игра, в която два силуета се бият, изпробвайки различни оръжия и хватки един върху друг.

  1. Earn to Die 2

Ако харесвате зомби игрите, ето една малко по-нестандартна: в Earn to Die 2 трябва да се състезавате с автомобил из улиците на пост-апокалиптичен град, изпълнени със зомбита.

  1. Angry Birds Star Wars 2

Angry Birds Star Wars 2 обединява два от най-любимите франчайзи – Angry Birds и Star Wars 2 – по един вълнуващ и приятен за окото начин.

  1. Swamp Attack

Представете си малко бунгало на брега на пълно с крокодили езеро. По този начин можем да опишем и играта Swamp Attack, в която крокодилите могат да ходят на два крака и са се запътили точно към вашата малка колибка.

  1. Geometry Dash Lite

Geometry Dash Lite е една от онези игри, които изглеждат лъжовно лесни заради простата си графика. Точно тези игри обаче се оказват трудни, а с това и супер заразителни.

  1. Baldur's Gate II Enhanced Edition

Страхотен избор за почитателите на фентъзито. Играта изправя създадената от самите вас група герои срещу злия магьосник Иреникус.

  1. You Must Build A Boat

В тази проста като графика игра започвате като собственик на малка лодка, която с течение на времето и с преодоляване на препятствия става все по-голям и по-сложен кораб.

  1. Cook, Serve, Delicious!

Искали ли сте някога да имате ресторант за бързо хранене? Cook, Serve, Delicious! ще ви демонстрира колко трудно е да взимате поръчки, да печете пици и едновременно с това да залагате капани на най-големите си неприятели – мишките.

  1. Punch Quest

Още една игра с „носталгична” графика, която е наситена с действие и със странни, но забавни елементи като например динозавър, който главният ви герой може да язди.

  1. Limbo

Уникална игра, в която управлявате малко момче навлязло в мрачен, монохроматичен свят с цел да открие сестра си.

  1. Knights of Pen and Paper +1

Още една страхотна като хрумване игра, в която главните герои играят ролева игра около маса, а в същото време на заден план героите, които играят в самата ролева игра, оживяват.

  1. Sorcery! 2

Съвременен вариант на книгите-игри, в който героят ви е рицар, чийто прогрес зависи главно от отговорите, които давате на най-различни въпроси.

  1. Shadowrun Returns

Ако залагате на добрата графика, 3D фентъзи светът на Shadowrun Returns бързо ще ви спечели на своя страна.




Смартфони

Таблети