Сваляне на филми и музика от Internet с REVO 555


19.01.2017 | прочетено: 3127 | категория:
етикети: сваляне на музика, даунлоуд на филми от интернет, сваляне на филми

REVO 555 се превърна в предпочитан смартфон заради добрите си технически параметри, елегантният дизайн, добрият 5.5 инчов екран, който го прави подходящ както за работа с офис приложения, така и за забавление. Масовите игри вървят перфектно на REVO 555, големият екран и гумираното покритие на корпуса го правят много удобен за игра.
REVO555 е с ергономичен дизайн с гумирано покритие REVO 555 е удобен за игри и забавления
Друга неизменна част от забавленията са филмите и музиката.  Често получаваме въпроси от сорта: Как да гледам филми на смартфона, Как се свалят филми на смартфон. Преди да отговорим на тези въпроси е важно да отбележим, че електронното съдържание в повечето случаи е обект на авторски права и разпространението и употребата на нелицензирани продукти може да е в разрез с действащите закони. Но, да се върнем на техническата страна на въпроса. Най-достъпният  начин за гледане на филми и концерти, както и много други клипове е YouTube.  В този случай нищо не се сваля или инсталира. Просто намерете в приложенията иконката
YouTube икона youtube icon REVO 555
и чрез нея отворете приложението. Чрез формата за търсене може да намерите желаното от вас заглавие. Естествено не всичко има в YouTube, но има повече от достатъчно. Българската алтернатива на YouTube е Vbox7. Там можете да гледате много предавания, филми и музика. Торенти Торента е специално форматиран файл в двоичен който позволява фолеми файлове да бъдат съхранявани на части на различни места (сървъри) в мрежата и при свалянето им чрез торент тракер, файлът да бъде "сглобен" в първоначален вид и да е готов за употреба. Зад това просто обяснение стои доста сериозна логика и  системата работи бързо и надеждно. Тази система се зароди още през 90 те години и получи много широко разпространение, именно заради възможността да се споделят големи файлове, т.е. да бъдат сваляни филми и музика от интернет. С какво можете да сваляте филми и музика на REVO 555? В Google PlayStore напишете torrent и ще намерите голям избор от приложения. Най-популярните са mTorrent и BitTorrent, но те имат и достойна конкуренция от страна на много други приложения. Screenshot_20 Следкато инсталирте приложението, следвайки относително прости инструкции, потърсете желаното заглавие и задайте download (сваляна) . Приложението ще даде индикация за колко време ще бъде свален файла. Важно е да се има предвид, че тези приложения генерират голям трафик от данни и трябва да се внимава, когато ползвате мобилен интернет. Друг важен момент, който трябва да знаете, че когато на устройството (телефона) имате инсталиран торент тракер и имате свалени файлове, то вашето устройство е възможно да генерира изходящ трафик, т.е. други потребители ще свалят "парчета" от торент файловете намиращи се на вашето устройство, а това може да струва пари.


Смартфони

Таблети