Летен купон на плажа с фестивала BRAZZOBRAZZIE

Снимай и сподели купона на плажа с RevoPad

brazzobrazzie летен фестивалЛетният сезон вече настъпи и отново ще ни предложи много положителни емоции, весело настроение и незабравими мигове. Сега е времето, в което всички ние в една или друга степен нямаме търпение да отидем на почивка и да се отърсим от динамичното ни ежедневие. Красивата ни родина за щастие ни предлага невероятно много места за отдих, в които да потънем в пълна хармония с природата, която ни заобикаля. Едва ли има по-хубаво място за забавление от Черноморието, което сега в продължение на три дни ще се превърне в източник на приятна, вдъхновяща музика и незабравимо изживяване, на което трудно може да устоите.

 

Морската ни столица, Варна ще бъде домакин на уникалния духов фестивал Brazzobrazzie, който ще се проведe в периода между 24 и 26 юли. Джаз, фънки и груви звуци ще изпълнят морския бряг и ще ви въвлекат в атмосферата на непрестанен купон и танци, които ще накарат кръвта ви да кипи. Шоуто започва с изпълнения на Funky Miracle, които обещаха, че ще ни изненадат приятно с новия си сет. Вечерта продължава с групата Southwick, които ще разтърсят плажа във Варна със своето фънк звучене и бързи бийтове от последния си проект J Dilla Tribute.

 

Разбира се само една вечер купон няма да е достатъчна за никого и на втория ден от Brazzobrazzie на сцената ще се качат майсторите на регето от Roots Rocket Band. Под звуците на новите им парчета можете да видите и усетите морския бряг по начин, който не сте си представяли никога досега. Ако релаксиращите им и динамични ритми не са ви достатъчни можете след това да се пренесете в света на духовия оркестър Brazz ViliDJ, които винаги забавляват с часове своята публика, докато не изстискат и последната капка сила, която е останала в телата им.

 

Подобен фестивал не би бил същия, ако не чуем добре познатите ни балкански ритми, за което този път ще се грижи оркестъра Карандила Джуниър. Звученето им е толкова привлекателно и динамично, че няма да усетите как тялото ви само ще започне да следва звуците от инструментите им. Тъкмо, когато си помислите, че купона е достигнал кулминационната си фаза ще се наложи с усмивка да разберете, че най-доброто в последната вечер тепърва предстои.

 

Brazzobrazzie ще бъде закрит с изпълнение на момчетата от Акага, които са добре познати на всички нас. Музиката, която правят съчетава много разнообразни стилове като рок, днес, соул и дори хип-хоп, а именно в тази комбинация се крие чара на една от най-обичаните съвременни групи в България. Билети за непрестанния тридневен купон в Ментол Бийч Бар на централния плаж във Варна могат да се купят вече от Летния  театър на морската ни столица, но също в билетния център на НДК и от мрежата на Ticketportal.

Марката RevoPad е сравнително нова на българския пазар, но затова пък може да се похвали с голяма популярност на продуктите си и сега е официален спонсор на Brazzobrazzie и така ще допринесе допълнително за незабравимите емоции, които ви очакват в тридевната фиеста на морския бряг. Смартфони като 6-инчовия RevoPhone M860 и RevoPhone M460 ще ви позволят да използвате по най-удобен начин съвременните технологии, за да се насладите още повече на фестивала, като запишете най-интересните кадри от него, за да споделите настроението и направите съпричастни и приятелите си след това. RevoPad ни предлагат и достъпни таблети с HD дисплеи, на които мултимедията от партито ще изглежда толкова жива и наситена, че отново ще ви пренесе в приятната атмосфера на морския бряг.