Новогодишна нощ


31.12.2016 | прочетено: 780 | категория:
етикети: 2017 година, Честита Нова Година 2017, Новогодишна нощ 2017

Новогодишната нощ е един от любимите празници на малки и големи. Ето я, делят ни броени часове от нея! Изминава още една година - 2016. На прага сме на 2017. Надяваме се че, 2016 година е била една добра година за всички вас, а предстоящата 2017 година да бъде още по-добра.

През изминалата година по света се случиха много интересни и не чак толкова интересни неща. Едва ли щяхме да знаем за тях без съвременните достижения на технологиите. Радваме се, че и смартфоните REVO са част от тази технологична и информационна революция. Надяваме се, че сме донесли положителни емоции от досега с технологиите, а ако някъде се е случило емоциите да не са били от най-положителните, то сме направили необходимата корекция своевременно.

REVO 555 е смартфонът на най-добра цена по Коледа 2016

Едва ли някога комуникациите са били толкова достъпни. Едва ли някога е било възможно в рамките на секунди да се обадим на друкия край на града, на другия край на света за да чуем близки и приятели. Viber, Facebook, WeChat, Whatsapp, Google вече са неизменна част от ежедневието и ни помагат както в забавата и личната комуникация, така и в работата и бизнеса. Надявам се всички тези технологии да са ви носили предимно добри новини, а през 2017 нека новините бъдат още по-добри.

През 2016 станахме свидетели на изобилие от месинджъри  (това са приложенията като Viber, Skype др.) Viber сякаш остана на върха, но под силна конкуренция на Facebook Messenger, Skype успя да се развие предимно с бизнес приложенията си, но продължи да се радва на верни потребители лични цели. Едно от сериозните предимства на Skype, който е собственост на Microsoft, че той работи почти навсякъде по света, включително и в Китай, където Viber не е толкова стабилен, Facebook не е достъпен, както и Google, но за сметка на това има приложения като WeChat  и QQ, които имат съответно 846 милиона и 899 милиона активни потребители месечно. Подобен е и броят на потребителите на Viber. Вероятно се чудите къде е Google в тази игра? Отговорът е - някъде на опашката. При Google правилото е просто: когато нещо не им се получава от раз, то въобще не им се получава. Така се случи с опита за социална мрежа Google+ , после Gooogle Hangout, после Allo и сега Duo. Всички те не се радват на особена популярност, въпреки, че Duo е част Google пакета в Android 6. Вероятно през 2017 година ще изгреят и нови звезди. Facebook полага огромни усилия да накара всички да ползват Facebook Live, а Google работят усилено в областта на виртуалната и добавена реалности - проектите PokemonGo и Tango. Дали ще бъдат успешни предстои тепърва да разберем

Новогодишната нощ ни вещае една много интересна и надяваме се по-добра година. Нека оставим технологиите за през годината, а в новогодишната нощ да бъдем близо до хората, които обичаме и които ни обичат, да се радваме на чисто човешкото общуване , да се постараем това общуване да не бъде само в новогодишната нощ или по празниците, а да ни се случва често в ежедневието. Нека обичаме и да бъдем обичани да се стараем да разбираме и да бъдем разбирани.

Желаем ви щастлива и весела новогодишна нощ, желаем ви здрава, успешна и щастлива 2017 година.




Смартфони

Таблети