Слушалки Revo J103 Dragon Red

Качествени, предизвикателно добри слушалки - Revo J103 Dragon Red ще ви потопят в океан от музика още в мига на свързването им. Слушалките са перфектният избор за активните потребители и обещават, че любимата ни музика ще ни съпътства навсякъде – от улиците на града до планиските върхове.

Наличност: В наличност

Цена с ДДС:
15,00 лв.

Доставка до всички населени места в България - 5 лв. с ДДС

Ако имате въпроси, винаги може да ни позвъните

Може да видите и закупите на място в Sofia Ring Mall

Гаранция от 2 години в оторизиран сервиз

Описание на продукта

Детайли

„Драконово червеният” цвят на Revo J103 просто крещи „движение”. Независимо с какво се занимавате – дали с каране на колело, тичане за здраве или катерене на планински върхове – не се страхувайте да вземете слушалките със себе си. Освен компактни, леки и удобни, те разполагат със специално разработен от Revo еднометров кабел, който не се оплита толкова често, колкото сте свикнали с други обикновени слушалки. Агресивният червен цвят ще ви вдъхновява да вървите напред и да не се предавате точно толкова, колкото и любимата ви музика.

Revo J103 комбинират достъпната си цена със страхотни характеристики: чувствителността им е 95dB/1mW(S.P.L при 1KHz), съпротивлението - 32Ω, мощността – от 3mW до 10mW, а честотният им диапазон – от 20Hz до 20KHz. 10-милиметровите им шпули са нито твърде малки, за да не гарантират добър звук, нито твърде големи, за да правят слушалките тежки и по-неудобни за пренасяне.

Дизайнът им е замислен така, че плътно да прилепват към ушите и да не позволяват звуците от външния свят да се отразяват на иначе кристално чистият студиен звук на музиката, която слушаме.

Благодарение на универсалния си 3,5-милиметров жак, слушалките могат да се ползват в комбинация с широка гама от мобилни устройства. Функциите им, обаче, се увеличават значително, когато ги свържем към смартфон или 3G таблет: вграденият им микрофон и бутонът за дистанционно управление ни позволяват да приемаме обаждания и да навигираме из музикалното меню без изобщо да вадим мобилното устройство от чантата или джоба си. Лесното управление ни позволява да се наслаждаваме единствено и само на музиката, която обичаме.

Характеристики

Характеристики

Тип In-ear Stereo Слушалки
Диаметър Ф10mm
Чувствителност 95dB/1mW(S.P.L at 1KHz)
Съпротивление 32 Ω
Честотен диапазон 20Hz-20KHz
Мощност 3mW
Максимална мощност 10mW
Кабел 1.0m±0.03m
Аудио жак Ф3.5mm
Микрофон Да
Гаранция 24 месеца

Мнения

Къде да купя

REVO магазин София

Магазин Sofia Ring Mall

Магазин на Revo: Sofia Ring Mall, партер
улица „Околовръстен път“, 1434, София

Телефон: 02 995 18 58

 

E-mail: info@revo.bg ring@revo.bg

Работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 часа


 

Онлайн поръчки, направени след 15:00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден.

Онлайн поръчки, направени в Събота и Неделя, ще бъдат доставени във Вторник.

Доставки до по-малките населени места, се обслужват според графика на логистичната фирма.