Слушалки Revo J71 Denim Blue

Качествен и стилен продукт на атрактивна цена. Revo J71 Denim Blue са перфектните слушалки за пътуване или дори шофиране и ни гарантират висококачествен звук. Яркият им син цвят вдъхновен от денима внася усещане за свежест и динамика в ежедневието ни и ни кара да се движим и забавляваме.

Наличност: В наличност

Цена с ДДС:
15,00 лв.

Доставка до всички населени места в България - 5 лв. с ДДС

Ако имате въпроси, винаги може да ни позвъните

Може да видите и закупите на място в Sofia Ring Mall

Гаранция от 2 години в оторизиран сервиз

Описание на продукта

Детайли

Перфектното стерео качество на звука на любимите ни песни е гарантирано от комбинация от отлични спецификации. Сред тях са шпули с диаметър от 8 милиметра, честотен диапазон от 20Hz до 20KHz и съпротивление от 16 Ω. Мощността на слушалките може да варира от 3mW до 10mW.

Revo J71 Denim Blue са създадени с идеята да позволяват свобода на движението. Компактните им размери и лекото тегло ги правят толкова удобни, че изобщо не ги чувстваме, а дългият 1,2 метра кабел ни позволява да разположим смартфона или плейъра си удобно в джоба. Същият този кабел е създаден по такъв начин, че почти да не се заплита: нещо, което всички потребители ще оценят.

Слушалките са перфектен избор за хората, които обичат движението, независимо дали това движение ще се изразява с разходки сред природата или в града, с бягане за здраве или каране на колело или просто с вървене на път за и от работа: те са толкова качествени и удобни, че ще направят всяка описана ситуация още по-приятна.

Освен предразполагащи към повече движение, Revo J71 Denim Blue ни помагат да караме по-безопасно и, в същото време, ни гарантират, че няма да пропуснем да се свържем с нито един наш познат или приятел. Всичко това е възможно благодарение на вградения им микрофон, с който можем да провеждаме обаждания без изобщо да вадим свързания към слушалките смартфон от джоба си. Независимо дали спортуваме или просто искаме да се забавляваме, Revo J71 Denim Blue ни осигуряват целия достъп до качествена музика, от който се нуждаем.

Характеристики

Характеристики

Тип In-ear Stereo Слушалки
Диаметър Ф8mm
Чувствителност 93dB/1mW (S.P.L at 1 KHz)
Съпротивление 16 Ω
Честотен диапазон 20Hz-20KHz
Мощност 3mW
Максимална мощност 10mW
Кабел 1.2m±0.03m
Аудио жак Ф3.5mm
Микрофон Да
Гаранция 24 месеца

Мнения

Къде да купя

REVO магазин София

Магазин Sofia Ring Mall

Магазин на Revo: Sofia Ring Mall, партер
улица „Околовръстен път“, 1434, София

Телефон: 02 995 18 58

 

E-mail: info@revo.bg ring@revo.bg

Работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 часа


 

Онлайн поръчки, направени след 15:00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден.

Онлайн поръчки, направени в Събота и Неделя, ще бъдат доставени във Вторник.

Доставки до по-малките населени места, се обслужват според графика на логистичната фирма.