Слушалки Revo J71 Pearl White

Стилен, компактен и качествен продукт с класически дизайн. Revo J71 Pearl White са перфектните слушалки за потребителите, които търсят комбинация от достъпна цена, атрактивен външен вид, качествен звук и изключително компактни и леки размери. Слушалките ни гарантират максимално изживяване, независимо дали слушаме музика на смартфона, таблета или плейъра си.

Наличност: В наличност

Цена с ДДС:
15,00 лв.

Доставка до всички населени места в България - 5 лв. с ДДС

Ако имате въпроси, винаги може да ни позвъните

Може да видите и закупите на място в Sofia Ring Mall

Гаранция от 2 години в оторизиран сервиз

Описание на продукта

Детайли

Стерео слушалките се поставят вътре в ухото и разполагат с качествени 8-милиметрови шпули гарантиращи перфектен звук. Чувствителността им е 93dB/1mW (S.P.L при 1 KHz), а честотният диапазон – от 20Hz до 20KHz. Мощността им е 3mW, но може да достигне максимално 10mW.

Една от основните идеи залегнала в проектирането на дизайна на Revo J71 Pearl White е удобството. Това обяснява защо дългият 1,2 метра кабел е направен така, че да не се заплита често. При създаването на слушалките екипът на Revo е черпил вдъхновение от професионални спортисти, за да създаде модел достатъчно лек, компактен и удобен, за да се използва дори по време на усилени тренировки. Revo J71 са перфектният спътник на всеки от нас, който обича да бяга за здраве, да се катери или да кара колело.

Модерният дизайн в комбинация с класическия универсален „перлено бял” цвят прави Revo J71 Pearl White идеален избор за ценителите на стилните и качествени мобилни аксесоари. Компактните им размери и лекото тегло ги правят перфектни и за всеки, който не обича да излиза с много багаж: достатъчно е да сложите смартфона и слушалките си в джоба, за да се потопите в любимата си музикална вселена в движение.

3,5-милиметровият конектор на слушалките ги прави съвместими с огромен набор от мобилни джаджи, включително стотици модели смартфони. Вграденият им микрофон ни позволява да приемаме обаждания докато слушаме музика или шофираме, а дистанционното управление – да сменяме песни без да вадим телефона от джоба си. Всички негови функции и възможности са комбинирани с една цел: да ни помогнат да се фокусираме върху музиката и да забравим за всичко друго.

Характеристики

Характеристики

Тип In-ear Stereo Слушалки
Диаметър Ф8mm
Чувствителност 93dB/1mW (S.P.L at 1 KHz)
Съпротивление 16 Ω
Честотен диапазон 20Hz-20KHz
Мощност 3mW
Максимална мощност 10mW
Кабел 1.2m±0.03m
Аудио жак Ф3.5mm
Микрофон Да
Гаранция 24 месеца

Мнения

Къде да купя

REVO магазин София

Магазин Sofia Ring Mall

Магазин на Revo: Sofia Ring Mall, партер
улица „Околовръстен път“, 1434, София

Телефон: 02 995 18 58

 

E-mail: info@revo.bg ring@revo.bg

Работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 часа


 

Онлайн поръчки, направени след 15:00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден.

Онлайн поръчки, направени в Събота и Неделя, ще бъдат доставени във Вторник.

Доставки до по-малките населени места, се обслужват според графика на логистичната фирма.