Как да разберем къде има най-много сняг


06.01.2017 | прочетено: 1266 | категория:
етикети: най-силен вятър, най-много сняг, задръствания, скорост на вятъра, Снежна покривка

Само за 10 години смартфоните промениха живота на хората до неоузнаваемост. С мобилен телефон днес можеш да научиш всичко, само трябва да знаеш какво търсиш. Ето един прост пример. Актуална тези дни е темата за снега и лошото време. Искате да знаете къде има най много сняг? Няма проблеми! Вадите своят REVO 555 (примерно, защото е смартфон с голям батерия, който издържа дълго с едно зареждане  и може да е много полезен в лошото време) инсталирате от GooglePlay Windyty  и сте готови.
Прогноза за времето с REVO 555 Прогноза за времето с REVO 555
Вероятно ще се изненадате да разберете, че в момента (6 Януари 2017 г. 19:45 мин ) най-много сняг има w района на Разград, Шумен, Добрич - 35 см сняг и не къде да е а в северна  Сицилия - почти 30 см сняг. В София на този фон е само 12 см. Разцъкайте приложението и ще видите още друга полезна информация. Примерно каква е скоростта на вятъра около нас?
Как да видим каква е скоростта на вятъра с  REVO 555 Скорост на вятъра REVO 555
От тази картинка разбираме, че скоростта на вятъра е най-висока в района на Варна и Бургас, както и в Средиземно море - почти 60 Км/ч Каква е пътната обстановка днес на 6 Януари 2017 около 20 ч.?
Пътна обстановка с REVO 555 Пътна обстановка с REVO 555
Тук използваме Google Maps и виждаме, че най-тежка е ситуацията на автомагистрала Струма преди Благоевград, както и на изходите по 3-те магистрали от София и в района на Ямбол. Виждате колко полезна информация научихме в рамките само на няколко минути.


Смартфони

Таблети