Слушалки Revo J103 Sky Blue

Полетете на крилете на музиката! Revo J103 Sky Blue обещават кристално чист звук със студийно качество, който ще ви накара да забравите за съществуването на външния свят. Просто ги свържете със смартфона, таблета или медийния си плейър и се отправете на вълнуващо приключение из любимата си музикална вселена.

Наличност: В наличност

Цена с ДДС:
15,00 лв.

Доставка до всички населени места в България - 5 лв. с ДДС

Ако имате въпроси, винаги може да ни позвъните

Може да видите и закупите на място в Sofia Ring Mall

Гаранция от 2 години в оторизиран сервиз

Описание на продукта

Детайли

10-милиметровите шпули на Revo J103 Sky Blue с чувствителност от 95dB/1mW(S.P.L при 1KHz), съпротивление от 32Ω и честотен диапазон от 20Hz до 20KHz ни позволяват да се потопим максимално в това, което правим, независимо дали слушаме музика или гледаме любимите си филми или телевизионни сериали на таблета или смартфона си.

Мощността на слушалките, която може да варира между 3mW и 10mW, ни гарантира, че любимата ни музика ще звучи ясно и високо без примеси от звуци идващи от външния свят. Яркият им син цвят ни оставя с чувство за свежест, напомняйки ни за небето, към което песните, които обичаме, сякаш могат да ни издигнат. Вдъхновение и усещане за полет – това е идеята зад Revo J103 Sky Blue.

Еднометровият кабел на слушалките е достатъчно дълъг, за да ни позволи да носим смартфона, таблета или плейъра си в джоба или в чантата. Наличието на бутон за дистанционно управление на списъка с песни, пък, прави нуждата от изваждане на мобилното устройство напълно излишна. Нещо повече, вграденият в Revo J103 Sky Blue микрофон ни гарантира, че можем да приемем всяко обаждане – дали докато вървим или тичаме под звуците на любимата си група или докато шофираме и сме се съсредоточили върху пътя пред себе си.

Освен достатъчно дълъг, кабелът на слушалките е създаден така, че и да не се заплита – нещо, което не само прави използването им още по-приятно, но и гарантира дългия им живот, независимо дали ще ги използваме вкъщи или навън.

Характеристики

Характеристики

Тип In-ear Stereo Слушалки
Диаметър Ф10mm
Чувствителност 95dB/1mW(S.P.L at 1KHz)
Съпротивление 32 Ω
Честотен диапазон 20Hz-20KHz
Мощност 3mW
Максимална мощност 10mW
Кабел 1.0m±0.03m
Аудио жак Ф3.5mm
Микрофон Да
Гаранция 24 месеца

Мнения

Къде да купя

REVO магазин София

Магазин Sofia Ring Mall

Магазин на Revo: Sofia Ring Mall, партер
улица „Околовръстен път“, 1434, София

Телефон: 02 995 18 58

 

E-mail: info@revo.bg ring@revo.bg

Работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 часа


 

Онлайн поръчки, направени след 15:00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден.

Онлайн поръчки, направени в Събота и Неделя, ще бъдат доставени във Вторник.

Доставки до по-малките населени места, се обслужват според графика на логистичната фирма.