Актуална прогноза за времето с REVO 555


05.01.2017 | прочетено: 2935 | категория:
етикети: уникални приложения за следене на времето, приложение за следене на времето, прогноза за времето с REVO 555, прогноза за времето

През последните дни на 2016 г. и през първите на Новата 2017 г. станахме свидетели на странни изявления по класическите медии. Държавните жени и мъже се заеха да ни убеждават, че времето в следващите дни ще бъде студено. Е да, много е вероятно. Все пак е Януари 2017 г. - това го пише в календара, а до сега не предполагахме, че прогнозата за времето е работа на управляващите страната. За целта ви е необходим добър смартфон - примерно REVO 555 и добро приложение за прогноза за времето. Ето най-добрите приложения за прогнозиране на времето, които може да инсталирате на своя смартфон.: 1. Едно от най-добрите приложения за следене на времето е Wunderground (Weather underground). Приложението е уникално с това, че използва както данни от метеорологични институти, така и от персонални метеорологични станции (да има такива, ще се удивите колко много такива станции има в България). Как се инсталира Weatherunderground?
Прогноза за времето с Wunderground Инсталация на Weather underground
От Google Playstore във формата за търсене пишете wunderground, после натиснете инсталирай и  вече можете да следите прогнозата за времето с едно от най-точните приложения. Отидете на картата, където ще видите множеството персонални метеорологични станции инсталирани около вас. Ще се учудите от това, колко много хора имат по балконите и по покривите си метео станции. 2. Друго популярно приложение е Accuweather. Как се инсталира Accuweather?
Accuweather за смартфон REVO 555 Прогноза за времето Accuweather.
От Google Playstore, във формата за търсене напишете accuweather. изберете показаната иконка и натиснете инсталирай. Така с REVO 555 и accuweather ще може да следите прогнозата за времето. Accuweather използва данни от метео институти и държавни агенции. 3. UBIMET е много прецизно приложение с което можете да следите времето на посочено от вас място с изключителна прецизност.
Прогноза за времето с UBIMET Прогноза за времето с UBIMET
Как се инсталира UBIMET? От Google Playstore, във формата за търсене напишете ubmet.  Особеността на това приложение е, че има различен app за различните страни. Приложението изплзва данни от американски спътници и наземни метео станции. 4. Windyty е уникално приложение разработено от малък екип базиран с Чехия. с това приложение можете да следите скоростта и посоката на вятъра във всяка точка на света. Ето как изглежда картинката с България в този момент:
Следете прогнозата на времето с Windyty и REVO 555 Следете прогнозата на времето с Windyty и REVO 555
Скоростта и посоката на вятъра и по-точно визуализацията и е това, с което Windyty е уникално. Инсталирайте го на REVO 555 или на друг смартфон с Android операционна система. Инсталацията става от Google Playstore, като от формата за търсене напишете Windyty и после изберете инсталирай.. Ето 2 скрийншота: Така изглежда в момента въздушниоят поток в южната част на София.
Windyty инсталирано на  Revo 555 Как изглеждат въздушните потоци над София
Картинката по-долу показва, че така промотирания от класическите медии снежен апокалипсис няма да се състои. Минималната температура ще бъде -14 градуса, а скоростта на вятъра 20 км в час, което е в рамкита на нормалното.
Прогнозата за времето с Windyty  и Revo 555 С Windyty и Revo 555 можете да следите посоката и скоростта на вятъра
Очаквайте още интересни приложения за смартфони REVO.


Смартфони

Таблети