Как да играем баскетбол във Facebook Messenger


25.03.2016 | прочетено: 1043 | категория: Приложения за Android
етикети: скрити опции във facebook messenger, facebook messenger

Преди известно време ви разкрихме как да откриете скритата игра на шах във Facebook Messenger. Приложението, обаче, крие и други забавни игри. Миналата седмица от социалната мрежа актуализираха услугата си за Android, като позволиха на потребителите й да играят заедно баскетбол. И този път, за разлика от шаха, играта не разчита на това да въвеждаме текстови команди.

Ако вече ви е станало интересно, влезте в Messenger и след това отворете полето с емотикони. Намерете иконата с вид на баскетболна топка и я натиснете.

facebook-messenger-basketball1

Готово – на екрана ще видите стилизиран баскетболен кош, към който ще можете да стреляте с разположената в долната част оранжева топка. Не се задоволявайте с едно стреляне към мрежата – поиграйте малко, защото докато уцелвате или пропускате на екрана ще се появяват съответстващи на постиженията ви емотикони.

facebook-messenger-basketball2

Сигурно вече се питате: но как ще се съревновавам с моите приятели, като всеки има собствена топка и мрежа? Не се притеснявайте – от Facebook са измислили всичко. Когато изпратите на някого икона на баскетболна топка и той я натисне (веднъж или два пъти – понякога работи по първия, а друг път – по втория начин), пред него също ще се отвори прозорец с топка и мрежа. В полето за разговор пък ще се появява информация, благодарение на която ще разберете кой от двамата се справя по-добре.

И една изненада: след като уцелите общо десет пъти, кошът ще започне да се движи по екрана, така че да ви е по-трудно да продължите да го уцелвате.




Смартфони

Таблети