Как да изтрием от Google Photos редакциите на снимки, които вече не харесваме


27.04.2016 | прочетено: 269 | категория: Приложения за Android
етикети: google photos за андроид

Колко често ви се е случвало: започвате да редактирате някоя снимка в Google Photos, но се увличате толкова, че накрая резултатът изобщо не ви харесва. Най-лошото обаче е, че редакциите са се съхранили и вече не можете да върнете изображението до първоначалния му вид. Подобен сценарий може да е изключително неприятен, особено ако сте редактирали снимка, която просто не можете да заснемете още веднъж.

Е, за щастие Google Photos наскоро предложиха решение на този проблем, с който много от нас са се сблъсквали. Последната версия на мобилното приложение за Android вече позволява изтриване на редакциите на снимките ни. Това означава, че можем спокойно да редактираме колкото си искаме, но ако случайно резултатът не ни харесва или пък решим, че първоначалната снимка си е била достатъчно хубава, винаги можем да възвърнем оригиналния й вид.

Малко, но пък наистина полезно нововъведение в Google Photos, което доказва, че Google мислят за потребителите и за проблемите, с които се сблъскват всеки ден, докато работят с приложенията им.




Смартфони

Таблети