Как да върнем обратно изтритите си SMS-и


14.07.2016 | прочетено: 10009 | категория: Приложения за Android
етикети: възстановяване на изтрити съобщения от телефон, как да възстановя изтрити смс-и, възстановяване на изтрити смс от телефон, възстановяване на изтрити смс андроид, изтрити смс възстановяване, възстановяване на изтрити SMS-и

Случвало ли ви се е да изтриете важен SMS? Вероятно да. А знаели ли сте, че има начин да си го върнете обратно? Действително, изтритите текстови съобщения могат да бъдат възстановени, стига да реагирате бързо. Те могат да бъдат върнати на старото си място ако паметта, която преди изтриването са използвали, не е запълнена с нова информация.

Ако се страхувате, че можете да изтриете по погрешка важен SMS, то продължете да четете нататък. В този материал ще ви представим няколко приложения, с помощта на които ще можете да възстановявате текстовите си съобщения. Ето как става това.

  1. MobiKin Doctor for Android

Хубавото на MobiKin Doctor for Android е, че е съвместим с над 2000 устройства с Android. А още по-хубавото е, че освен съобщения, програмата възстановява и изтрити контакти, снимки, филми, музика, документи и други. Приложението позволява и създаване на backup на съобщенията ви, които да се пазят на сигурно място в компютъра ви. Услугата е платена.



  1. SMS Backup & Restore или как никога повече да не губим SMS-ите си

Най-доброто решение за много проблеми е превенцията. Същото се отнася и за изтриването на SMS-и. Ето защо е добра идея от време на време да правите резервни копия на своите съобщения. Хубавото е, че в Google Play се предлагат и безплатни услуги, които ще ви помогнат в това начинание.

Ето как да направите резервно копие (backup) на своите SMS-и с безплатното приложение SMS Backup & Restore.

  • Изтеглете и инсталирайте SMS Backup & Restore. Влезте в приложението и натиснете върху Backup.
  • Изберете това съдържание, на което искате да направите резервно копие. След това натиснете върху Local backup and upload, за да изпратите backup файловете до Google Drive, Dropbox или имейл адреса си.
  • Ще се появи списък, където ще можете да изберете между няколко опции. Направете своя избор и потвърдете с натискане на ОК.
  • За да възстановите архивираните SMS-и, натиснете върху Restore от главния екран на приложението и след това – в новия екран с име Restore Backup – натиснете върху името на файла, който искате да възстановите (ако е записан в локалната памет).
  • Ако резервните файлове са съхранени в облак, натиснете върху иконата с трите точки в горната дясна част на екрана и изберете Load from (Зареди от). След това просто изберете името на облачната услуга, където сте съхранили резервното копие.

SMS Backup & Restore предлага и допълнителни, доста полезни опции като създаване на резервни копия по предварително определен от вас график, защита на съдържанието с парола и т.н. Тези опции можете да разгледате в Preferences от главното меню (активиращо се с натискане на иконата с трите точки).




Смартфони

Таблети