Къде сега има сняг за ски


08.01.2017 | прочетено: 1519 | категория:
етикети: условия за ски на живо, ски курорти по света, Snowfinder, Къде има сняг за ски

Много от почитателите на смартфоните REVO са запалени скиори, а за скиорите няма по-важно от снега и условията за ски. Ето защо решихме да споделим с вас едно от добрите приложения чрез които можете да разберете във всеки един момент къде има подходящи условия за ски. Можете да видите каква е снежната покривка, колко лифта има и колко от тях работят, достъп до web камерите на пистите, места за настаняване и още полезна информация. Чрез това приложение може да откриете много интересни ски места, за които не сте подозирали. Обърнете колко писти има в Гърция, вижте ски курорта Бабин Зуб в Сърбия, както и около 1000-те курорта в Алпите. Сигурни сме, че за любителите скиори, дори разглеждането на курортите ще е преживяване. Приложението за което става дума е  Skiresort.info  
Информация за ски курортите. Информация за ски курортите.
  Skiresort.info е безплатно и се инсталира от Google Playstore на добър смартфон с голяма батерия какъвто е REVO 555, като във формата за търсене напишете: Skiresort.info, после натискате инсталиране и след малко вече имате на разположение подробна информация за ски курортите в избраният от вас регион.
Информация за ски курортите. Информация за ски курортите.
изберете курорт и ще получите информация за работното време, броя на лифтовете, снимки, видео, камери в реално време, карта на пистите.
Карта на всички ски курорти и условията за ски в тях. Карта на всички ски курорти и условията за ски в тях.
В днешно време особено важни са потребителските мнения и рейтинги. В Skiresort.info има много информация за мнението на поребителите.  
Потребителски мнения за обслужването и обстановката в ски курортите. Потребителски мнения за обслужването и обстановката в ски курортите.
Можете да видите какво е мнението на потребителите за големината на скикурорта, броя на лифтовете, работното време, обслужването, цените, чистотата и още много полезна информация.
Потребителски мнения за обслужването и обстановката в ски курортите. Потребителски мнения за обслужването и обстановката в ски курортите.
Естесвено има и синтезирана информация за условията за ски, като дебелина на снежната покривка, качество на снега, дължина на пистите, брой на лифтовете и колко от тях работят в момента.
Прогноза за времето в ски курортите Прогноза за времето в ски курортите
Има подробна прогноза за времето за избрания ски курорт.
Камери предаващи на живо от ски курортите. Камери предаващи на живо от ски курортите.
  Естествено има и камери предаващи на живо от ски курортите, където можете да видите колко хора има по пистите, както и опашките по лифтовете.  На някои от местата (повечето в България) камерите не показват опашките по лифтовете. Вероятно в скоро време ще има и актуална информация за тях. Поне от уважаващи себе си и клиентите си ски курорти.
Места за настаняване в ски курортите по света. Цени и рейтинги. Места за настаняване в ски курортите по света. Цени и рейтинги.
  Не на последно място има и информация за хотелите в ски курортите, техните рейтинги и свободните места за избрания период. REVO ви желае яки и весели ски!


Смартфони

Таблети