Най-популярните приложения инсталирани на смартфона REVO 555


24.12.2016 | прочетено: 1348 | категория:
етикети: популярни приложения за смартфон, инсталиране на facebook, инсталиране на viber

REVO 555 определено е бестселърът на коледното пазаруване 2016. Причините за това са, че REVO предлага най-добро качество и спецификации на най-добра цена. Да наистина няма друг смартфон с такива спецификации на толкова ниска цена. REVO 555 е определено най-изгодният смартфон.

Ето кои са най-популярните приложения инсталирани на REVO 555:

1. Facebook е номер 3 в световен мащаб и най-често инсталираното приложение на REVO 555.  С Facebook най-лесно можете да общувате с близки и познати, както и да научавате най-новото и любпитното. Facebook може да инсталирате през Google Playstore или facebook.com

2. Viber (Вайбър) От няколко години насам Viber е най-популярното приложение чрез което може да спестите много от телефонни разговори. На практика Viber дублира телефонната мрежа. Как се инсталира Viber -от Google Playstore, напушете във формата за търсене viber и после изберете Инсталиране.

3. ZEDGE  това е най-популярното и най-безопасното (не събира лични данни и чуствителна информация)  приложение с което можете да персонализирате своя смартфон - рингтонове, wallpapers (тапети), скрийн сейвъри и други.

4. Instagram е собственост на Facebook и предлага възможност за споделяне на снимки и видео.

5. Hill Climb Racing 2 e забавна игра, дава възможност да създадете свой автомобил с уникални характеристики.

6. Subway Surfers е забавна игра радваща се на голяма популярност - почти 21 милиона сваляния в световен мащаб.

7. Snapchat  е чат приложение, което предлага множество забавни функции, чрез които можете да "се маскирате" с различни лица с помощта на камерата на смартфона. Опитайте, ще се пристрастите.

8. Piano Tiles 2  има  600 милиона потребители в световен мащаб. Ако обичате музиката ще ви хареса много. Опитайте!

9. Skype е приложение за безплатни разговори и съобщения.

10. Maps.me е навигация, за която не е необходим интернет. Това приложение беше сред най-популярните, но следкато Google пусна своята версия на offline навигация maps.me позагуби популярност.




Смартфони

Таблети