Най-забавните приложения за Android


15.06.2016 | прочетено: 1076 | категория: Приложения за Android
етикети: смешни приложения за андроид, забавни приложения за андроид, интересни приложения, най-популярните приложения за Android, мобилни приложения

Google Play е пълен с всевъзможни приложения, повечето от които са наистина полезни. Има и други обаче, чиято мисия е просто да ни забавляват, което всъщност никак не е малко. В този материал сме събрали петте приложения, които оглавяват едни от най-забавните в магазина на Google. Да видим кои са те.
  1. 9GAG

9GAG eдва ли има нужда от представяне. Приложението е пълно с хиляди смешни снимки и meme изображения. Нещо повече – потребителите й са едно наистина сплотено и остроумно общество, което прекарва часове наред в интернет, за да издири най-смешните и абсурдни картинки, видеоклипове, снимки и други.

  1. Imgur

Imgur е нещо подобно на 9GAG – и тук можете да намерите хиляди забавни статични и GIF изображения, както и да прочетете за най-различни невероятни идеи и истории. Ако скучаете или чакате някого, Imgur е най-сигурният начин да прекарате времето си в забавление.

  1. HeadsUp

HeadsUp е дигитална версия на една от най-забавните игри за компании от приятели. Трябва да вдигнете смартфона си и да го поставите до челото си, с екран, обърнат към останалите хора. На екрана ще се изпише някакво място, животно, филм, известна личност или нещо подобно. Целта е приятелите ви да се опитат да ви помогнат да познаете какво е написано на екрана.

  1. Vine

Vine е сайт, в който потребителите публикуват кратки, непрекъснато повтарящи се видеоклипове. Не всички са смешни, но тези, които са, наистина ще ви накарат да се превивате от смях с това, че се повтарят до безкрай. Приложението позволява следване на канали и акаунти, така че винаги да получаваме новите видеоклипове на хората, които са ни забавлявали най-много.

  1. Buzzfeed

Buzzfeed е медиен сайт, но нещата винаги са поднесени с толкова хумор и понякога толкова истерия, че няма как да не приемете целия свят на шега. Тук можете да откриете статии от типа на „13 картофа, които приличат на Чанинг Тейтъм“ и друго подобно абсурдно съдържание.




Смартфони

Таблети