Нямате достъчно място в хранилището на Андроид телефона? Седем олекотени приложения и игри


09.05.2016 | прочетено: 584 | категория: Приложения за Android
етикети: леки приложения за андроид, приложения които заемат малко място, олекотени приложения за андроид, приложения за android

Светът на Android е изпълнен с толкова много полезни и интересни приложения, че почти всеки от нас неизменно се сблъсква с проблема с липсващото свободно място за записване на нови. Понякога единственото решение е да пожертвате някои от приложенията. Все пак, за да не се стига до там, си струва да инсталирате в телефона приложения, които не заемат особено голямо място. По-долу сме изброили седем забавни и полезни игри или приложения, които ще ви свършат отлична работа, без да ви отнемат много място.

1. Agar.io

Една от най-популярните игри за Android заема съвсем малко място. Изберете Agar.io и ще можете да се съревновавате с играчи от цял свят, всеки от които с една и съща цел: да се превърне в най-голямата и силна клетка.

  1. Kite Fighting

Още една съвсем лека мултиплейър игра. Целта този път обаче е да направите вашето собствено хвърчило победител в една оспорвана битка, водеща се в небето. Играта ви дава избор от 250 различни хвърчила и ви позволява да играете както срещу приятелите си, така и срещу случайни хора в интернет.

  1. Pou

Дигитален вариант на играта „Тамагочи“: тук трябва да се грижите за извънземен любимец, като го храните, къпете и си играете с него. Pou ще ви се отблагодари, като израсне пред очите ви и ви позволи да променяте външността му според собствения си вкус.

  1. Subway Surfers

Игра за почитателите на стрийт културата и екстремните изживявания. Ако това да бягате по релсите на градския влак със спрей в ръка, докато ви гони полицай с кучето си ви се струва вълнуващо, то Subway Surfers е вашата игра. А добрата новина е, че ще ви заеме съвсем малко място.

  1. Despicable Me

Или обичате, или мразите миньоните от популярния анимационен филм Despicable Me. Ако ги обичате, то тази игра има потенциала да ви забавлява дълги часове. Мисията ви тук е да събирате екзотични плодове, от които след това да направите вкусно желе.

  1. Hola Launcher – Simple, Fast

Телефонът ви с Android не трябва да изглежда еднакъв с всички останали. В Google Play има много лончъри, които ви позволяват да промените вида на интерфейса (включително на иконите на екрана), но Hola Launcher е най-лекият измежду всички. Ако искате да промените облика на мобилното си устройство, но нямате много свободно място, това е най-доброто, на което можете да се спрете.

  1. 4shared

4shared е услуга за съхранение на файлове в интернет. Едноименното приложение ви позволява достъп до файловете, които сте записали в сайта на 4shared отвсякъде и по всяко време, независимо къде сте. 4shared прави файловете не просто удобни за отваряне от смартфона, но и лесни за споделяне с колеги и приятели.




Смартфони

Таблети