Смартфон с голяма батерия на изгодна цена


04.11.2016 | прочетено: 2946 | категория: Ревюта
етикети: добър смартфон, изгодна цена, голяма батерия, смартфон

            Мобилните устройства вече са неразделна част от живота ни. В повечето случаи те ни помагат в ежедневието, улесняват ориентацията, намирането на адреси, пазаруването, дават възможност да сме в постоянен контакт с близките и колеги. Всичко тези и много други функции стават все по-добри, което естествено ни радва, но всички те, както и ние, зависим от един основен компонент на смартфона - това е батерията.
REVO 555 изгоден смартфон с голяма батерия REVO 555 изгоден смартфон с голяма батерия
  REVO е марка, която непрекъснато работи за създаването на модели смартфони базирани  на достиженията на съвременните технологии. Основната ни цел е не да блеснем с това, че предлагаме последните достижения на технологиите, а преди всичко се стремим да създаваме устройства, които са удобни и функционални и носят максимално удолетворение на потребители. Гордеем се с факта, че много потребители все още ползват първите модели устройства с марка REVO, които бяха пуснати на пазара преди почти четири години! Благодарим за това! Естествено това доверие задължава и ние се стараем да отвърнем с още по-добри устройства. Едно таково устройства е от няколко седмици на българският пазат. Това е смартфонът с голяма батерия  REVO 555
REVO 555 телефон с голяма батерия REVO 555 е телефон с голяма батерия и елегантен дизайн
Основните ни цели при разработката на REVO 555 бяха: - Възможност за интензивна работа и разговори 48 часа или 2 денонощия - постигнато. REVO 555 може да работи с едно зареждане интензивно (4G интернет, телефония, видео, снимки, GPS и др.) повече от 2 дни.
REVO 555 е с батерия с голям капацитет но компактни размери REVO 555 е с LiPo батерия с голям капацитет, но компактни размери
- Поставихме си за цел да избягаме от дизайна тип "тухла"  и смятаме, че го постигнахме
Корпусът на REVO 555 включва метално шаси, което го прави устойчив на огъване и натиск, а задният панел е от гумирана пластмаса удобна за хващане и устойчива на удар и драскане. Корпусът на REVO 555 включва метално шаси, което го прави устойчив на огъване и натиск, а задният панел е от гумирана пластмаса удобна за хващане и устойчива на удар и драскане.
REVO 555 е с ненатрапчив но елегантен дизайн REVO 555 е с ненатрапчив но елегантен дизайн
REVO 555 е базиран на съвременна 64 битова технология, която е с повишена производителност, на понижена консумация. REVO 555 е базиран на съвременна 64 битова технология, която е с повишена производителност, на понижена консумация.
Параметрите на REVO 555 можете да видите тук
REVO 555 е с добра производителност заради 64 битовата архитектура и 2та GB оперативна RAM памет. REVO 555 е с добра производителност заради 64 битовата архитектура и 2та GB оперативна RAM памет.
REVO 555 е подходящ за множетвото популярни игри. REVO 555 е подходящ за множетвото популярни игри.
Екранът на REVO 555 е качествен, с добра яркост, контраст, ъгъл на видимост и без допълнителни шумове и изкривяване на цветовете. Екранът на REVO 555 е качествен, с добра яркост, контраст, ъгъл на видимост и без допълнителни шумове и изкривяване на цветовете.
Камерите на REVO 555 са с реални 5 и 8 MP резолюции, което прави картината чиста и без шумове, без изкривяване и дисперсия на цветовете дори при ниска осветеност.
REVO 555 смартфонът с голяма батерия снима добре на тъмно REVO 555 смартфонът с голяма батерия снима добре на тъмно
REVO 555 прави добри селфита (* зависи много от обекта на селфито) REVO 555 прави добри селфита (* зависи много от обекта на селфито)
dsc00749   dsc00737

Подобни публикации

Смартфони

Таблети