VIBER е най-често инсталираното приложение на REVO 555


29.12.2016 | прочетено: 1153 | категория: Полезно за Android
етикети: viber за revo 555, как се инсталира viber

REVO 555 е качествен смартфон с много памет и голяма батерия, а промоционалната цена по Коледа и Нова година 2016-2017 го прави още по-популярен. REVO 555 е интересен и още с 5.5" дисплей с кристална картина, както и с ергономичният корпус покрит с гумирана пластмаса, което го прави приятен на пипане и удобен за работа. И тъй като, устройствата, които правим не са самоцел, ние се интересуваме от мнението на потребителите за REVO 555 и за това какви приложения (апликации, апове) използват най-често, какво им харесва и какво не в смартфоните с марка REVO. Да, наистина вашето мнение за REVO е много важно за нас и винаги се радваме, когато го споделяте. В тези празнични дни, ние си поставихме да разберем кое е най-често инсталираното приложение. За целта попитахме нашите потребители и установихме че това е Viber (Вайбър)  Ето причините, които споделихте с нас:

1. Viber (Вайбър) е лесен за инсталация

____________________________________________

Как се инсталира Viber

1. Във формата за търсене на Google PlayStore  пишете Viber;

Как се инсталира Viber Как се инсталира Viber

2. Избирате иконката на Viber. Обикновено тя е най-горе в резултатите;

Как се инсталира Вайбър Как се инсталира Вайбър

3. Избирате инсталирай и вашият Вайбър е готов.

4. След инсталация е необходимо да въведете и потвърдите вашият телефонен номер. За целта въведете в полето телефонният си номер в пълен формат заедно с кода на страната +359 или 00359, след което ще попучите SMS с код за потвърждение, който трябва да въведете в полето за кода.

5. Остава да въведете своето име , както и да изберете снимка, аватар и други персонални настройки и вече сте част от 823 милиона потребители на Viber.

____________________________________________

2. Viber е много по-евтин от класическите мобилни мрежи. Ако го използвате през WiFI цената на разговори и съобщения е почти нулева, а ако използвате мобилен интернет заплащате само тряфика според тарифите на вашият мобилен оператор. това е изключително удобно в случай на разговори с чужбина. 3. Viber предлага много допълнителни екстри, като споделяне на файлове, линкове и други. 4. Вайбър е по-забавен - предлага множество стикери с които може да внесете още  емоции в комуникацията си. 5. Не на последно място вайбър предлага възможност за качествени и стабилни видео разговори.

 
REVO 555 изгоден смартфон с голяма батерия REVO 555 изгоден смартфон с голяма батерия

 

Естествено има още причини за популярността на Viber, но изброените по-горе са сред основните.




Смартфони

Таблети