Какво представлява GMS сертификацията


08.04.2016 | прочетено: 1882 | категория: Полезно за Android
етикети: gms, gms сертифициран смартфон, google

Какво е GMS?

Google Mobile Services (GMS) е пакет от приложения, създадени от Google. Най-известните сред тях са Gmail, Google Chrome, Google Drive, Hangouts, Google Play, Google Maps, YouTube и други. Интегрирането на GMS в смартфони и таблети изисква определени хардуерни и софтуерни характеристики.
 

Предимства на GMS сертифицираните смартфони и таблети

В ежедневието ни, смартфоните и таблетите имат достъп до поверителна информация като данни на кредитни карти, пароли и други. Голяма част от нас ги използваме и за създаване и редактиране на документи чрез облачни услуги като Google Docs и Dropbox. Предоставяйки поверителна информация и профили, които могат да бъдат достъпени, чрез устройството е от особена важност то да бъде защитено. GMS сертифицираните смартфони и таблети са преминали различни тестове, предоставени от Google, за да се потвърди, че те са надеждни и ще продължат да получават ъпдейти за сигурност, които Google създава няколко пъти годишно.

Ъпдейтите за сигурност не са единственото предимство на GMS сертифицираните устройства. Ако смартфонът или таблетът бъде сертифициран от Google, означава, че той отговаря на международно утвърдени стандарти за качество и надеждност. Избирайки подобно мобилно устройство, вие получавате гарантиран достъп до голям брой приложения, разработени от Google, които ще работят безпогрешно, благодарение на периодичните софтуерни ъпдейти. Тези приложения са инсталирани на смартфона или таблета, още по време на производствения процес, улеснявайки потребителите и предоставяйки им възможност да работят с тях веднага след закупуване на мобилното устройство. Всички Google приложения, които са инсталирани на GMS сертифициран смартфон или таблет са стабилни и съвместими с хардуера му, те са преминали редица тестове, за да го докажат.

 

Revo You - GMS сертифициран смартфон

Revo You

Ние от Revo.bg създадохме смартфонът Revo You, който максимално точно да отговаря на вашите изисквания. За да бъде гарантирана неговата надеждност, той е преминал успешно през многобройни тестове. Revo You освен с гарантираната сигурност и елегантен дизайн, впечатлява и с отличните си спецификации - осемядрен 64bit процесор, 2GB памет и поддръжка на 4G мрежи.











Смартфони

Таблети