Най-добрите фитнес приложения


05.07.2016 | прочетено: 1219 | категория: Приложения за Android
етикети: спортни приложения за андроид, приложения за фитнес, мобилни приложения

Спортът развива не само тялото, но и духа. Веднъж щом започнем да се движим всекидневно, тялото ни само ще ни подсеща, че е време за следващата тренировка и ще се чувстваме много по-жизнени и щастливи. Трудното обаче е наистина да стигнем до момента, в който ще сме превърнали спорта в част от ежедневието си. Повечето хора така и на успяват да достигнат до този момент.

За щастие, има най-различни начини, по които да поддържаме мотивацията си и някои от тях са съвсем достъпни. Днес сме ви приготвили десетте най-популярни фитнес приложения за Android, които ще ви подсещат, че е време да се раздвижите и ще ви помогнат да поддържате едно по-добро здраве, а от там и по-здрав дух. Вижте кои са те.

  1. Abs workout

Искате ли стегнат корем с ясно изразени мускули? Това приложение твърди, че ще ги получите само с помощта на 6 упражнения. Е, в период от 42 дни. Бъдете търпеливи и последователни и след месец и половина би трябвало да се сдобиете с плосък корем.

  1. Yoga.com

Чудите се дали йогата е за вас? Преди да се запишете в някое студио, пробвайте приложението Yoga.com, което съдържа огромна библиотека от 289 пози и дихателни упражнения, всички заснети в HD видео.

  1. Water Drink Reminder

Пиете ли достатъчно вода? Колкото и да е странно, хората имат навика да забравят да вършат тази жизненоважна дейност. С това приложение обаче ще знаете винаги, че е време за поредната за деня чаша вода.

  1. Lose It!

Lose It! ви позволява да свалите килограми дълготрайно чрез комбинация от следене на енергийната стойност на храната, правене на упражнения, планиране на храненето и мотивация. Само трябва внимателно да описвате с какво сте се хранили и какви упражнения сте правили и приложението ще ви съставя план, който да не ви позволи да нарушавате новия си балансиран начин на живот.

  1. 7 Minute Workout "Seven"

Как ви се струва идеята да тренирате всеки ден, но само по седем минути? Доста добре, нали? Това приложение твърди, че без каквато и да била екипировка, за седем минути на ден в продължение на седем месеца ще подобрите здравето и външния си вид.

  1. Runtastic Running & Fitness

Бягането за здраве е много по-приятно, когато след това наистина можете да видите какво сте направили „черно на бяло”. Runtastic Running & Fitness е създаден точно с тази цел: приложението ще следи разстоянието, което сте изминали, скоростта, с която сте се движили, денивелацията и, разбира се, количеството изгорени калории.

  1. Endomondo - Running & Walking

Нека името на приложението не ви заблуждава. Endomondo ви позволява да поддържате „тренировъчен дневник” не само за бягане и вървене, но за общо над 40 вида спорт. Вписвайте вътре цялата физическа дейност, която сте извършвали през деня и се мотивирайте с целите, които сте успели да постигнете.

  1. Relax Melodies: Sleep & Yoga

Фитнесът не винаги трябва да означава усилено потене в залата. Напротив, здравото тяло и здравият дух могат да се постигат и с по-спокойни упражнения като тези в йогата, както, между другото, и с едно по-спокойно и уравновесено състояние. Това приложение съдържа 52 мелодии, специално създадени, за да успокояват съзнанието ви по време на йога или докато се опитвате да заспите. С тяхна помощ ще се разтоварите от стреса на ежедневието.

  1. Calorie Counter – MyFitnessPal

Още едно приложение, тип „дневник”, в което можете да вписвате информация за това с какво се храните и какви упражнения правите. Напълно безплатно е, а и твърди, че цялата информация, която трябва да въведете, няма да ви отнема повече от 5 минути на ден.

  1. Calm - Meditate, Sleep, Relax

Пробвали ли сте някога да медитирате? В началото тази практика може да бъде изключително трудна, особено ако ежедневието ви наистина е изпълнено със стрес. Целта на това приложение е да ви помогне да се научите да медитирате чрез специално създадена за целта седемдневна програма. Друга програма, със същата продължителност, ще ви помогне и да спите по-качествено.




Смартфони

Таблети