Най-добрите приложения за изпращане и четене на SMS-и


12.05.2016 | прочетено: 1694 | категория: Приложения за Android
етикети: смс приложение на андроид, безплатни смс, смс приложения, мобилни приложения

Всеки смартфон има вградено приложение за изпращане и четене на SMS-и. Често обаче потребителите намират по нещо, което не им харесва в него, било то дизайнът му или дори цветовете, които използва. Ако и вие имате същия проблем, продължете да четете нататък, защото в този материал сме събрали най-добрите приложения за изпращане и четене на съобщения за Android. Ето кои са те:

  1. Textra SMS

Textra SMS изглежда съвременно и е подчинено на т.нар. „материален дизайн” на Android. Цветовата му тема може да бъде променяна, като също така могат да бъдат активирани бял, сив и черен режим на работа. Налице е и функция, благодарение на която получаваме информация за това дали съобщението, което сме изпратили, е получено.

  1. Chomp SMS

Chomp SMS дава голяма свобода за промяна на облика на интерфейса. Можете например да поставите любимо свое изображение като фон, върху който ще тече разговорът ви. Можете и да разнообразявате съдържанието на SMS-ите си с над 800 емотикони.

  1. Handcent Next SMS

Целта на създателите на Handcent Next SMS е да превърнат писането и четенето на текстови съобщения в забавление. Любопитна е възможността да пишем SMS-и и от други устройства, например от таблета или компютъра. Нещо повече: услугата позволява пълна промяна на елементите от интерфейса – от шрифта, до цветовете и дори формата на балончетата с текст.

  1. GO SMS Pro

GO SMS Pro e друга услуга, пълна с най-различни екстри. Приложението поддържа красиви теми и галерия от забавни стикери, като позволява и изпращането на безплатни SMS-и и MMS-и през интернет. Поддържа и работа с две SIM карти – нещо полезно за собствениците на двусимови смартфони.

  1. Hangouts

Ако сте почитатели на Google, можете да инсталирате в устройството си Hangouts, която също поддържа SMS-и и MMS-и, а отскоро дори и разговори. Hangouts е основното приложение за SMS-и в стоковата версия на Android, което е гаранция за функционалността му.

  1. Mood SMS Messenger

Mood съвсем не прилича на приложение за SMS-и. Всеки екран, върху който се води разговор, е изпълнен със снимките или клиповете, споделени по време на разговора, и така наподобява повече визуална галерия. Mood SMS Messenger има и интересна функция, при която въз основа на думите, които използвате, приложението ви препоръчва различни емотикони.




Смартфони

Таблети