Как да използваме няколко акаунта в Instagram


13.05.2016 | прочетено: 10152 | категория: Приложения за Android
етикети: превключване между два акаунта в Instagram, използване на instagram с два акаунта, мобилни приложения, социална мрежа

Някои потребители имат повече от един акаунт в Instagram. Обикновено това са собственици на малък бизнес, които имат един личен и втори – професионален акаунт. Разбира се, има и много обикновени потребители, които просто имат нужда от различни акаунти, които да посветят на различни теми и, съответно, на различни изображения.

Отскоро всекидневието на тази група от потребители е много по-улеснено. Instagram най-накрая позволиха превключването от един акаунт към друг без отписване. С този материал ще ви обясним как да използвате тази нова и несъмнено полезна опция.

Преди да започнем обаче трябва да имате предвид, че е възможно не всички потребители на Instagram да са я получили. Ако поради някаква причина не можете да последвате стъпките, изброени по-долу, то вероятно опцията все още не е активирана във вашия акаунт. Не се притеснявайте обаче, защото и това рано или късно ще се случи.

Как да добавим втори акаунт към Instagram

  1. Натиснете върху малката отметка за преглеждане на профила ви. Тя е с икона на силует на човек и се намира в долния десен ъгъл на екрана на приложението.
  2. Натиснете върху бутона с трите точки в горния десен ъгъл, за да влезете в менюто с настройки.

  3. Screenshot_intagram1

  4. Приплъзнете пръста си надолу по екрана, докато не стигнете до опцията Add Account (Добави акаунт).

  5. Screenshot_intagram2

  6. Ще видите същия екран, с който преди това сте влезли в Instagram. Въведете данните от втория си акаунт (потребителско име и парола) и след това натиснете върху бутона за вписване. Готово – вече сте вписани в два акаунта едновременно.


  7. Screenshot_intagram3

Как да превключваме от един акаунт в друг

  1. Натиснете върху малкото изображение, което служи за ваш аватар и се върнете в екрана на профила си. Отдясно на името си ще видите стрелка – това е знак, че в момента ползвате точно този акаунт.
  2. Под името, с което сте регистрирали този свой акаунт, ще видите всички останали имена на акаунтите ви. Просто натиснете върху някое от тях, за да преминете от настоящия си акаунт към него.
  3. Има и още по-бърз начин: вместо да влизате в екрана на профила си, можете просто да задържите пръста си върху аватара на профила си. Това действие ще превключи от този профил, който виждате в момента, към втория ви.

Имайте предвид, че телефонът ви ще ви известява за всичко, което се случва във всичките ви акаунти. Ако ви се струва, че известията стават твърде много, можете просто да влезете в настройките си и да изберете да не получавате известия от някой от акаунтите си.




Смартфони

Таблети