Най-популярните караоке приложения


05.05.2016 | прочетено: 3796 | категория: Приложения за Android
етикети: караоке приложения андроид, интересни приложения за Android, мобилни приложения

Обичате да пеете, но не се престрашавате да излезете на сцената в караоке клуба? Няма никакво значение – ако притежавате смартфон с Android, можете да пеете върху инструменталите на любимите си песни, без да се притеснявате от това какво ще си помислят другите. В Google Play изобилства от приложения, които ви позволяват да си направите караоке парти у дома. Просто инсталирайте някое от петте приложения, изброени по-долу, свържете телефона си към качествени тонколони и пейте от цялото си сърце.

  1. Sing! Karaoke by Smule

Тук не просто можете да пеете върху инструменталите на любимите си песни, но и да изпълнявате хитове в дует с изпълнители като Jessie J, Jason Derulo и Linkin Park. Можете да запишете своята „кавър версия”, и то с видео, както и да украсявате песента си с най-различни звукови ефекти.

  1. Musixmatch - Lyrics & Music

Ако сте в началото на „певческата си кариера”, започнете с приложение от типа на Musixmatch - Lyrics & Music. Тук ще можете да слушате музика и едновременно с това да четете текста на песента – в началото е много по-добре да чувате гласа на изпълнителя. След като потренирате малко, вече можете да пробвате някое специализирано караоке приложение, за да пеете директно върху инструментал.

  1. Karaoke Sing & Record

Karaoke Sing & Record ни позволява да пеем песни от YouTube – нещо, което, така или иначе, обичаме да правим. Услугата ни позволява да пеем директно върху избраната от нас песен, като накрая е записан само нашият глас. След като приключим с песента, можем да изслушаме записа си, да му добавим звукови ефекти и, ако се наложи, да го запишем отново.

  1. Let It Go Karaoke

Това приложение е идеално за потребителите, които не разполагат с достатъчно данни или за тези, които искат да пеят навсякъде и по всяко време, без да имат нужда от интернет. Веднъж като свалим Let It Go Karaoke на телефона си, можем да го ползваме, без да сме свързани с интернет. Приложението съдържа стотици песни, така че имате много да пеете, преди да ви доскучае.

  1. Midifun Karaoke

Midifun Karaoke предлага същите неща като Let It Go Karaoke – стотици песни, които могат да се слушат и пеят без връзка с интернет. В допълнение, обаче, това приложение съдържа и игра, която ще се хареса на всеки меломан. Целта й е да познаем коя е песента или от текста й, или като чуем част от нея. За всеки правилен отговор ни се дават точки.




Смартфони

Таблети