GPS проследяване на деца с Андроид телефон


04.05.2016 | прочетено: 13348 | категория: Приложения за Android
етикети: gps тракер за деца, gps проследяване на деца, gps проследяване андроид, gps проследяване на телефон

Често гледаме на мобилните устройства като на нещо, което по-скоро вреди, отколкото помага на децата ни. И, въпреки всичко, всеки родител осъзнава колко важно е да може да се свързва с детето си по всяко време. Това обяснява и защо дори най-малките деца, които ходят на училище, имат смартфони.

Не винаги, обаче, е възможно да се обадим на детето си, а не винаги е и нужно – с операционната система Android са съвместими множество приложения, с помощта на които можем да видим къде точно се намира малчуганът ни в момента. Вижте кои, според нас, са най-добрите измежду тях:

  1. GPS Tracker

Инсталирайте GPS Location Tracker на телефона или таблета на своето дете и приложението ще започне да следи местоположението му, като записва координатите му на определени интервали от време. Вие, от своя страна, можете да разглеждате записаната информация в сайта Followmee.com, както от компютъра, така и от мобилното си устройство. Същата услуга можете да използвате и за намиране на местоположението на загубено мобилно устройство.

Цена: $3.99

  1. Family Locator

Още едно приложение, полезно за цялото семейство. Инсталирайте го на мобилното си устройство и след това помолете останалите членове на семейството си също да го направят. Family Locator на компанията Life360 не само ще ви позволи да виждате кога децата или партньорите ви са тръгнали или пристигнали от, съответно, началната или крайната си цел, но и ще можете да си пишете съобщения или да си говорите в рамките на конферентен видео разговор.

Цена: безплатно

  1. Canary

Това приложение е подходящо за родители, чиито деца вече са достатъчно пораснали, за да шофират. След като бъде инсталирано и на телефона на родителя, и на този на детето, Canary започва да изпраща известия на родителя щом скоростта, с която шофира детето надвиши 19км/ч. Приложението казва на родителите дали детето им е говорило по телефона или е писало SMS-и, докато шофира, както и с каква скорост е карало и къде точно е ходило.

Цена: безплатна за теглене, $14,00 с безсрочен абонаментен план

  1. Family Locator & Kids Tracker

И това приложение ви позволява, с помощта на GPS, да следите точното местоположение на вашите деца върху вашата собствена и напълно неприкосновена за външни хора „семейна карта”. Приложението съдържа и услуга за изпращане на безплатни съобщения – всичко, от което имате нужда, е да сте свързани с интернет.

Цена: безплатно




Смартфони

Таблети