Revo MM781 3G – достъпен 3G таблет с две камери и GPS


23.12.2014 | прочетено: 5683 | категория: Ревюта
етикети: двуядрен, 7-инчов таблет, android jelly bean, 3G таблет, 3G, android

Търсите таблет, който да комбинира добри възможности за въпроизвеждане на медия, забавление и комуникация? Revo MM781 3G вероятно е точно това, което търсите и то на съвсем достъпна цена. Многофункционалният 3G таблет може да се използва за провеждане на разговори, но и за сърфиране в интернет, като поддържа още GPS и Bluetooth.

Таблетът разполага със 7-инчов IPS LCD капацитивен тъчскрийн с разделителна способност от 1024 х 600. Екранът е идеален не само за гледане не видео във най-популярните формати, но и за четене на електронни книги във формати UMD, TXT, PDF, HTML, RTF, FB2, CHM, DOC, Exel и Epub. В случай, че искате да слушате музика, просто заредете песен в който и да е популярен формат, свържете таблета към слушалки, използвайки наличния 3,5-милиметров аудио изход и се потопете в света на музиката.

Безпроблемното и непрекъсвано от нищо възпроизвеждане на медийни файлове е гарантирано от двуядрения процесор MediaTek MT8312, ARM Cortex A7, видео процесора Mali-400 MP и 512МВ RAM. Благодарение на тази добра комбинация, можете да зареждане няколко приложения едновременно и заедно с това да слушате музика или гледате видео.

В случай, че си падате по правенето на снимки, Revo MM781 3G ви осигурява и тази възможност. Налице са две камери – предна 0,3-мегапикселова за селфита и видео разговори и задна 2-мегапикселова за запечатване на всичко останало, което се случва около нас. За съхраняване на снимки, видеоклипове и приложения са осигурени 4GB вграден сторидж, но има и слот за MicroSD карта в случай, че не ни стигнат.

Литиево-йонната батерия с капацитет от 2800mAh гарантира дълго и необезпокоявано гледане на HD видео или слушане на музика. Поддръжката на Android 4.2.2 Jelly Bean, пък, гарантира съвместимост с хиляди приложения от света на Android.

Revo MM781 3G има компактни размери и тежи само 350 грама, което го прави идеално портативно мултимедийно решение за всеки ден.




Смартфони

Таблети