Revo T738 3G – 3G таблет поддържащ две SIM карти


28.12.2014 | прочетено: 1528 | категория: Ревюта
етикети: 3G таблети, таблети, двуядрен, 3G таблет, две сим карти, Revo, android

Търсите комбинация от стилен дизайн и перфектни възможности за комуникация? Revo T738 3G събира тези две характеристики и добавя към тях още повече. Освен че поддържа 3G мрежи и осигурява бърза интернет връзка дори когато нямаме достъп до Wi-Fi, таблетът на Revo позволява и ползването на две SIM карти. Това го прави перфектно решение за потребителите използващи услугите на два мобилни оператора или пътуващи често между две държави.

Освен 3G и Wi-Fi, таблетът поддържа и Bluetooth и GPS, като разполага и с вграден G-сензор. Това означава, че е екипиран за посрещане на всички ваши нужди. Плавното управление на интерфейса и бързината на работата на Revo T738 3G е гарантирана от комбинацията от двуядрен процесор MediaTek MT6572, ARM Cortex A7 и 512МВ оперативна памет.

На разположение са 4GB сторидж за съхранение на файлове и приложения, но ако не стигнат, могат да бъдат увеличени до 32GB посредством MicroSD карта. Цялото това пространство може да се запълни с многобройни приложения за Android 4.2 Jelly Bean, както и със стотици снимки заснети с някоя от двете камери – задната 2-мегапикселова и предната 0,3-мегапикселова.

Revo T738 3G е изключително функционален таблет, поддържащ всички популярни видео и аудио формати, както и формати за електронни книги. Това и литиево-йонната батерия с капацитет от 3000mAh гарантират, че можете да прекарвате часове наред в слушане на музика, гледане на филми или четене на любимата си книга. 7-инчовият му екран с разделителна способност от 1024 х 600 обещава, че ще виждаме перфектно както изображения, така и текст независимо дали вътре или навън, под светлината на слънцето.

С размери от 191 х 109 х 11 милиметра и тегло от 285 грама, Revo T738 3G събира всичко, от което имате нужда в една съвсем компактна форма и на една напълно достъпна цена.




Смартфони

Таблети