Revo Joy - четириядрен смартфон с две SIM карти


17.12.2014 | прочетено: 1831 | категория: Ревюта
етикети: четириядрен, смартфон с две сим карти, две сим карти, android kitkat

Елегантен смартфон с иновативни характеристики и достъпна цена? Да, всичко това е реалност – Revo Joy. Зад компактните му размери се намира четириядрен процесор MediaTek MT6582, с тактова честота от 1.3GHz, базиран на ARM Cortex-A7 архитектурата. Графичния чип е Mali-450 MP. Съчетанието между мощния процесор и 1GB RAM гарантира висока производителност, а операционната система Android 4.4 - безпроблемна работа дори с най-новите приложения в Play Store.

Вграденият сторидж от 8GB, може да бъде допълнен от 32 GB MicroSD карта, за да имате достатъчно място където да съхранявате своето мултимедийно съдържание. За любителите на мобилната фотография и феновете на селфи снимките, Revo Joy ще гарантира страхотно забавление. Смартфонът разполага с две камери – предна 2MP и 5-мегапикселова в задната част. Споделянето на направените кадри в социалните мрежи е гарантирано от вградения 3G модем и Wi-Fi 802.11 b/g/n модул. Непосредсвено до основната камера е разположена светкавица, която може да се използва и като фенерче, благодарение на инсталираното приложение Torch.

Вече не е необходимо да носите няколко устройства, за да се възползвате от предимствата на различни абонаментни планове, предлагани от мобилните оператори. С Revo Joy имате на разположение два SIM слота. А продължителните разговори са подсигурени и от литиево-йонна батерия с капацитет от 1500mAh.

Смартфонът предлага иновативни характеристики, които сме свикнали да наблюдаваме при моделите от по-висок ценови клас. Дисплеят е 4.5” IPS, базиран на технологията OGS (One Glass Solution), която обединява тъч сензора и предпазното стъкло, за да направи устройството по-тънко и леко. Корпусът на Revo Joy e дебел едва 8.56мм., а теглото - 120гр. Елегантната визия се допълва и с 5 зашеметяващи цвята за задния панел, които можете да поръчате допълнително – жълт, зелен, бял, червен и син. Изберете цвета, който отговаря най-точно на вашата персоналност. С Revo Joy няма да останете незабелязани. Да не забравяме и, че мощният хардуер е подплатен с изключително достъпна цена, правейки смартфона много подходящ за подарък.




Смартфони

Таблети