Смартфонът може да е универсално дистанционно за всички уреди


09.12.2016 | прочетено: 1152 | категория: Полезно за Android
етикети: смартфон дистанционно, универсално дистанционно

REVO 555 е смартфон, който се радва на голяма популярност. Той има доста екстри, но повечето потребители са впечатлени от голямата батерия и елегантния дизайн на устройството.

REVO 555 е базиран на съвременна 64 битова технология, която е с повишена производителност, на понижена консумация. REVO 555 е базиран на съвременна 64 битова технология, която е с повишена производителност, на понижена консумация.

Има обаче още една много интересна функция, която остава незабелязана. Това е възможността REVO 555 да бъде използван за универсално дистанционно за всички уреди у дома, които се управляват с инфрачервена светлина (забелязали сте на класическите дистанционни светодиодът в горната част, който премигва при натискане на бутон). Същият диод можете да намерите и в горната част на REVO 555 а с подходящо приложение може да приберете грозните дистанционни някъде дълбоко.

Едно добро приложение за с което REVO 555 може да бъде универсално дистанционно е

SURE Universal Remote for TV

Инсталацията е проста - от play.google.com пишете SURE Remote

Универсално дистанционно смартфон   Ето и кратко видео за това как работи приложението: [video width="1280" height="720" mp4="http://revo.bg/wpblog/wp-content/uploads/2016/12/SURE-Universal-Remote-App-Demo-Now-includes-AC-remotes-YouTube.mp4"][/video]


Смартфони

Таблети