Топ 10 на приложенията за управление на файлове


19.05.2016 | прочетено: 1099 | категория: Приложения за Android
етикети: приложения за управление на файлове в андроид, приложения за управление на файлове, мобилни приложения

Нашите телефони и таблети имат голям вграден капацитет за запис на файлове. С течение на времето обаче количеството файлове се увеличава и управлението им започва да става малко по-трудно. Ето защо, потребителят на Android трябва задължително да се оборудва с добро приложение за управление на файлове.

В този материал сме събрали десет от най-добрите подобни приложения. Вижте кои са те и се спрете на този, който ви звучи най-добре.

  1. Astro File Manager

Astro File Manager ще ви свърши чудесна работа, ако ползвате облачни услуги, защото ще комбинира данните в мобилното ви устройство с тези, записани в облак. Приложението разполага и с функция за прекратяване на определена задача при прекомерно натоварване на телефона или таблета.

  1. OI File Manager

OI File Manager има съвсем изчистен дизайн, който прави управлението на файлове наистина лесно. Оборудван е с поддръжка на ZIP и APK файлове, позволява изпращане на файлове посредством имейл и осигурява връзка с Google Drive.

  1. X-Plore File Manager

X-Plore File Manager също залага на удобна подредба и е особено подходящ за потребители, които обичат да се ровят надълбоко из папките си с файлове. Поддържа интеграция на облачни услуги и позволява преглеждане на изображения, видеоклипове и бази данни по време на работа.

  1. Solid Explorer

Solid Explorer разчита на интуитивен интерфейс, като най-силната му черта е възможността за завлачване и пускане на файлове от едно място в друго. Приложението може да бъде интегрирано с Dropbox, Google Drive и OneDrive и поддържа Chromecast. За съжаление, безплатно е само 14 дни. След това, трябва да заплатим $2, за да отключим пълната му версия.

  1. MiXplorer

MiXplorer изглежда изключително съвременно и красиво благодарение на „материалния си дизайн”. Прави всичко, от което имаме нужда, като поддържа интеграция с до 10 услуги за съхранение на файлове. Полезна е и опцията за изрязване и копиране на няколко файла едновременно.

  1. File Commander

File Commander е наистина просто и удобно приложение. В него файловете са разделени в пет категории – видеоклипове, снимки, документи, музика и изтеглени файлове. Натиснете върху който и да е файл, намиращ се в която и да е категория, и ще видите точното му местоположение в устройството.

  1. File Manager HD

Това приложение има удобна функция, при която последните файлове се показват на заглавната страница на основния браузър за файлове. За да намерим някой наскоро изтеглен или получен файл, трябва просто да изберем опцията Recent, която ще ни изведе всички наскоро добавени документи, песни, снимки и какво ли още не.

  1. AntTek Explorer

AntTek Explorer не е от най-организираните приложения за управление на файлове, но пък поддържа опция за влачене и пускане на папки, благодарение на която управлението всъщност става много по-лесно.

  1. Root Browser

Root Browser е един съвсем обикновен браузър за файлове. Ще свърши обаче много полезна работа на собствениците на рутнати телефони, тъй като би им позволил да внасят по-големи промени във файловете, включително да коригират това кой да има право да ги разглежда, редактира, чете и т.н.

  1. ES File Explorer

ES File Explorer събира на едно място всичко, от което имате нужда във връзка с управлението на файловете ви и го комбинира със съвременен и интуитивен дизайн.




Смартфони

Таблети