Как да гледаме безплатни концерти на смартфон или таблет


08.12.2014 | прочетено: 481 | категория: Приложения за Android
етикети: приложения за android

Изпуснали сте любим концерт, защото не сте могли да си позволите билет? Е, поне можете да го гледате безплатно в интернет.

За почитателите на музиката няма по-добро изживяване от концертите на живо. Фактът, че любимият им изпълнител е на метри от тях, енергията на публиката, живият звук на инструментите и качественото озвучение правят изпълненията на живо незабравими за всеки, който е имал късмета да им се наслаждава.

За съжаление, обаче, билетите за концерти могат да бъдат доста скъпи, особено когато говорим за изпълнения на световно известни музиканти и певци от ранга на Мадона, Metallica, U2 и така нататък. Е, остава ни поне една утеха – имаме възможност да гледаме концертите онлайн, в определени случаи – напълно безплатно.

По принцип, ще се насладим максимално на онлайн концерт ако го гледаме на голям монитор и го слушаме на качествени тонколони. Това, разбира се, не означава, че не можем да гледаме концерти и на смартфона или таблета си. Напротив! Представете си, например, че сте в една стая с други хора и не можете да шумите. Няма проблем: просто свържете мобилното си устройство с чифт качествени слушалки и заредете концерт на любим изпълнител.

Собствениците на Revo смартфон и таблет могат спокойно да се наслаждават на качествена музика през слушалките Revo.

След като вече сте се оборудвали с всичката необходима техника (ако сте сами, можете да свържете мобилното си устройство с тонколони, вместо със слушалки), е ред да намерите някой добър безплатен концерт. Това може да се окаже доста трудно. Понякога така се оплитаме в търсене на нещо в YouTube, че в крайна сметка гледаме видео различно от това, което сме търсили.

Ние ви предлагаме два готови плейлиста, съдържащи голямо количество пълни концерти. Единият плейлист се нарича Complete Concerts и съдържа над 170 пълни концерта на изпълнители като Limp Bizkit, Metallica, System of a Down, Led Zeppelin и много други, които съвсем не се изчерпват с хард рок и метал жанра.

Вторият плейлист носи името Full Live Concerts и съдържа двойно повече пълни концерти – около 350, сред които такива на The Cure, Queen, Garbage и много други.

Тези два плейлиста ви гарантират стотици часове живи изпълнения, на които да се радвате сами или с приятели.




Смартфони

Таблети