Revo T831 - таблет с две сим карти и GPS


22.12.2014 | прочетено: 2117 | категория: Ревюта
етикети: четириядрен, таблети, таблет за Коледа, две сим карти, android kitkat

Ако си търсите бърз таблет с възможност за работа с две сим карти и голям капацитет на батерията, Revo T831 ще задоволи вашите нужди. Елегантния му и здрав корпус има размери 189 x 108 x 11 милиметра, а теглото му е едва 280 грама.

Мултимедийното съдържание изглежда страхотно на 7-инчовия IPS дисплей, който поддържа резолюция от 1024х600 пиксела. Ако работите с много приложения едновременно, устройството ще ви изненада приятно, Revo T831 разполага с четириядрен 1.2GHz процесор MediaTek MT8382. Бързодействието и гладкото опериране на таблета е подпомогнато и от 1GB оперативна памет. Устройството разполага с две камери, а поддръжката за 3G ви гарантира, че винаги ще можете да споделяте направените снимки със своите приятели в социалните мрежи.

Revo T831 работи с Android 4.4 KitKat и разполага с вградена памет от 8GB, както и допълнителен слот за microSD карта, с който можете да я увеличите с още 32GB. По този начин разполагате с цели 40GB пространство да съхранявате и носите винаги със себе си любимата си музика и видео клипове.

Основната 2MP камера е незаменима, когато искате да запечатате спонтанните моменти. В предната част на таблета е разположена още една VGA камера, която e подходяща за видео чат, а батерията е с капацитет от 3000mAh.

Подобно на други иновативни модели от портфолиото, Revo T831 работи с две сим карти, позволявайки ви да използвате не само един абонаментен план, без да се налага да носите няколко устройства. Възможностите за свързване включват Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth, GPS. A ако търсите устройство, на което да четете книги, докато сте на път, Revo T831 е подходящ избор. Таблетът поддържа всички най-популярни формати като TXT, LRC, PDF, HTML, HTM, EPUB и други.

Елегантният и мoщен таблет ви предлага всичко, от което се нуждаете, за да играете екшън игри, браузвате бързо в интернет и заснемате страхотни снимки. Но едно от най-големите предимства на Revo T831 е достъпната му цена.




Смартфони

Таблети