Най-добрите приложения тип "фенерче" за телефон


07.12.2015 | прочетено: 10579 | категория: Приложения за Android
етикети: фенерче на телефона, фенерче за андроид, фенерче за смартфон, приложение фенерче, мобилни приложения

Помните ли телефоните с вградено фенерче? Те не случайно се превърнаха в хит. Ако се замислим, способността да светят ярко в тъмното почти ги правят „смарт”. Съвременните смартфони вече не се хвалят с функция тип „фенерче”, тъй като имат достатъчно други екстри, които привличат вниманието ни.

И все пак, нуждата да си светим на тъмни места продължава да съществува, което обяснява защо в Google Play има толкова много приложения позволяващи на телефона ни да функционира като фенерче. Вижте кои са петте най-популярни сред тях.

Super-Bright LED Flashlight

Според създателите на Super-Bright LED Flashlight, приложението демонстрира най-красивия интерфейс сред всички останали подобни услуги и ни позволява интуитивно да изключваме и включваме фенерчето, така както бихме го правили наистина. Налице е и функция „примигваща светлина”.

Flashlight & LED Torch

Flashlight & LED Torch е дело на компанията Zentertain, които твърдят, че това е най-яркото, бързо и удобно „цифрово фенерче” в света на приложенията за Android. Фенерчето се включва бързо и поддържа и функция „примигваща светлина”. Налице е дори вграден светлинен SOS сигнал, в случай че изпаднете в опасност.

LED Flashlight

И това приложение обещава да превърне телефона ни в ярко фенерче. Поддържа „примигващ режим” и, също като Flashlight & LED Torch, разполага с вграден SOS сигнал. Включва се и се изключва бързо и лесно и има минималистичен, лесен за навигация интерфейс.

Flashlight - Torch LED Light

Това приложение е за потребители, които имат нужда от нещо повече от фенерче. Flashlight - Torch LED Light използва светлината на основната камера, като ни позволява да увеличаваме образа през нея. Това означава, че не само можем да осветим обект в тъмното, но и да се „приближим” до него на екрана на устройството си. Налице са многобройни функции, сред които настройване на таймер за включване на светлината, включване и изключване с пляскане на ръце и други.

Color Flashlight

Color Flashlight, както подсказва името му, е приложение, което ни позволява да оцветяваме екрана на смартфона си в различни цветове. Нещо повече, имаме възможност да избираме между различни ефекти – полицейска светлина, светлина на свещ, дъга, диско топка и какво ли още не. Можем дори да изпишем текст със светещи букви. Разбира се, подобно на останалите приложения, и Color Flashlight има функция „фенерче”.




Смартфони

Таблети