10 игри с класации за Андроид


08.12.2015 | прочетено: 1617 | категория: Приложения за Android
етикети: игри за телефони, безплатни игри за андроид, игри за андроид

Всяка игра е по-забавна и вълнуваща, когато можем да сравним своите постижения с тези на останалите приятели. Това обяснява защо игрите съдържащи класации са толкова популярни в света на Android. Възможността да видим резултатите си съпоставени с тези на нашите приятели (а и на играчи от цял свят) превръща обикновената игра в истинско предизвикателство.

В този материал ще ви представим десетте най-популярни игри с класации в Google Play. Те са безплатни и нямат почти нищо общо помежду си, освен едно – наистина ни мотивират да продължаваме напред, за да подобрим своите резултати и да се катерим уверено по стълбата на успеха. Ето и кои са те:

Pou

pou

Pou е нещо като дигитална версия на „Тамагочи” – позволява ни да се грижим за домашен любимец с извънземен произход като го храним, къпем и си играем с него.

Plants vs. Zombies FREE

plants vs zombies

В тази уникална игра се борим срещу зомбита с неочаквано оръжие – растения от собствената ни градина.

Solitaire

solitaire

“Пасиансът” е една от любимите ни игри, още от началото на дигиталната ера.

My Talking Tom

my talking tom

Още една игра тип „Тамагочи”, само че този път главният герой се нарича Том. В началото на играта Том е малко сладко котенце, което, с течение на времето, трябва да превърнем в щастлив и обгрижен котарак.

My Talking Angela

my talking angela

Женският вариант на My Talking Tom – My Talking Angela. В началото Анджела също е малко коте, което трябва да превърнем в красива, щастлива и стилна котка.

Extreme Car Driving Simulator

extreme car diving simulator

Почитателите на игрите с автомобили ще се влюбят в тази игра, която симулира управлението на мощна спортна кола.

Subway Surfers

subway suffers

Как ви се струва идеята да сърфирате по релсите на метрото, докато срещу вас се задава влак? Ако сте развълнувани, значи това е играта за вас.

Temple Run

temple run

Откраднали сте прокълната статуетка от древен храм и сега орда от зли маймуни е по петите ви. Не ви остава нищо друго освен да бягате, за да спасите живота си!

Cooking Fever

cooking fever

Игра за любителите на кулинарното изкуство – опитайте да сготвите ястия и десерти от цял свят и докажете, че сте по-добри от останалите.

Sonic Dash

sonic dash

Sonic е най-бързият таралеж в света и животът му е изпълнен с невероятни приключения. Бягайте заедно с него в един фантастичен 3D свят пълен с препятствия.




Смартфони

Таблети