Пет популярни приложения за Хелоуин


30.10.2015 | прочетено: 827 | категория: Приложения за Android
етикети: игри за телефони, безплатни игри за андроид, интересни приложения за Android, мобилни приложения

Наближава краят на месец Октомври, а с това и един от любимите празници за малки и големи - Хелоуин. Популярността му в България се увеличава с всяка година, а причината за това е, че той е един добър повод да се позабавляваме и разнообразим ежедневието си. Ако и вие сте част от феновете на Хелоуин ще ви предложим няколко приложения за Андроид, с които да се потопите в духа на празника.

1. Gun Zombie: Halloween

 

Gun Zombie: HalloweenТематичната игра, част от поредицата Gun Zombie, ще изненада приятно феновете на игрите с чудовища. Освен добрата графика, Gun Zombie: Halloween предоставя възможност за избор сред 38 модела оръжия. Не забравяйте да споделите постиженията си с приятелите си в социалните мрежи.

2. Escape Game-Halloween Castle

 

Escape Game-Halloween CastleАко сте фенове на escape игрите, Escape Game-Halloween Castle ще ви забавлява по неповторим начин в свободното ви време. Целта на играта е да откривате скрити предмети, за да успеете да избягате от призрачния замък.

3. Halloween Keyboard

 

Halloween KeyboardПотопете се в духа на празника като персонализирате външния вид на вашия смартфон или таблет с тази тематична Хелоуин клавиатура. Ще се забавлявате с малките прилепи, обитаваната от духове къща и клавиши във форма на тиква, които ще украсяват клавиатурата на любимите ви джаджи!

4. Angry Pumpkins Halloween

 

Angry Pumpkins HalloweenФеновете на Angry Birds, могат да се забавляват с тази игра, чийто обект на ядосаните тикви са бухали и прилепи. Приложението предлага 60 нива и 5 типа тикви, всяка от които има специално умение.

5. Halloween Live Wallpaper

  Halloween Live Wallpaper

Ако искате да предадете тематична визия на телефона си по случай Хелоуин, това приложение ще ви е от полза. Подгответе се за вещици и призраци, които ще се спотайват във вашата джаджа.




Смартфони

Таблети