Най-популярните Андроид приложения за слушане на българско радио


10.12.2015 | прочетено: 5500 | категория: Приложения за Android
етикети: приложение за слушане на радио, бг радио за андроид, слушане на радио с андроид, програма за слушане на радио за андроид, българско радио за андроид, приложения за android

Обичате ли да слушате българско радио? Ако отговорът ви е „да”, то ще ви зарадваме с новината, че почти всяка известна радио станция разполага със собствено приложение за Android. Тези приложения не само ви позволяват да слушате приятна музика навсякъде – например, в автомобил без радио – но и ви предлагат информация, която стандартното радио не може да предложи – например писмена програма на предаванията.

В този материал ще ви представим най-популярните приложения за слушане на българско радио, които можете да изтеглите от Google Play и инсталирате в своя смартфон или таблет. Ето и кои са те:

BG Radio

Най-популярното радио за българска музика в ефира има собствено приложение, което предава директно от студиото на БГ Радио в София.

Слушай Български Радио Станции

Това приложение си има достатъчно описателно название. Позволява ни да слушаме предавания на най-различни български радио станции, като дори не са ни нужни слушалки.

Radio Bulgaria

Това приложение съдържа всички радио станции, за които можете да се сетите. Освен да слушаме, ни позволява да запазваме любимите си станции, така че да не губим време да ги търсим.

Popfolk Radio Online

За почитателите на поп фолк музиката има специално приложение - Popfolk Radio Online – съдържащо станции като Веселина, Вероника, Ултра и много други.

Radio Bulgaria

Още едно приложение с име Radio Bulgaria. И то ни дава достъп до всички български станции, позволявайки ни също да споделяме радио станции с приятели, да подреждаме станциите по категории и други.




Смартфони

Таблети